Majdnem sikerült 300 km/h-val hajtania

Majdnem sikerült 300 km/h-val hajtania

2019-12-04 Facebook

FRISSÍTÉS:

Ti, olvasóink jeleztétek és beigazolódott, hogy ez a videó, eredeti formájában már megjelent évekkel ezelőtt a YouTube-on, és Németországban készült, a sebességkorlátozás néküli Autobahnon

Más nagy portálok is lehozták, ha ez lehet számunkra némi mentség.
Elnézést kérünk tőletek a hibáért. 


Óránként 291 km-rel hajtott egy román sofőr az Audijával Debrecennél, feltehetőleg az autópályán, és erről videót is töltött fel a YouTube-ra – szúrta ki a dehir.hu Írják:

“Megdöbbentő videót töltött fel egy román férfi a YouTube-oldalára. A felvétel a cím alapján Debrecen közelében készült, feltehetőleg az autópályán.

A videón egy Audi A5-ös sebességmérője látszik, amelynek mutatója 52 másodperc alatt egészen 291 kilométer/óráig kúszik fel, majd még másodpercekig áll ezen az értéken.

„Ride……….Joker” – írta a videóhoz a férfi. A csatorna leírása is beszédes: „We ride together……..We die together………….Bad Boys for life………..!!!!!!”

A férfi – amennyiben a videón tényleg az van, aminek tűnik – azon túl, hogy a saját és mások életét kockáztatta, lebukása esetén 8 büntetőponttal és 300 ezer forintos pénzbírsággal zárta volna az erőfitogtatást.”MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés