Hirdetés
Gondolkodtató
Majdnem sikerült 300 km/h-val hajtania
Majdnem sikerült 300 km/h-val hajtania
Hirdetés

FRISSÍTÉS:

Ti, olvasóink jeleztétek és beigazolódott, hogy ez a videó, eredeti formájában már megjelent évekkel ezelőtt a YouTube-on, és Németországban készült, a sebességkorlátozás néküli Autobahnon

Más nagy portálok is lehozták, ha ez lehet számunkra némi mentség.
Elnézést kérünk tőletek a hibáért. 


Óránként 291 km-rel hajtott egy román sofőr az Audijával Debrecennél, feltehetőleg az autópályán, és erről videót is töltött fel a YouTube-ra – szúrta ki a dehir.hu Írják:

“Megdöbbentő videót töltött fel egy román férfi a YouTube-oldalára. A felvétel a cím alapján Debrecen közelében készült, feltehetőleg az autópályán.

A videón egy Audi A5-ös sebességmérője látszik, amelynek mutatója 52 másodperc alatt egészen 291 kilométer/óráig kúszik fel, majd még másodpercekig áll ezen az értéken.

„Ride……….Joker” – írta a videóhoz a férfi. A csatorna leírása is beszédes: „We ride together……..We die together………….Bad Boys for life………..!!!!!!”

A férfi – amennyiben a videón tényleg az van, aminek tűnik – azon túl, hogy a saját és mások életét kockáztatta, lebukása esetén 8 büntetőponttal és 300 ezer forintos pénzbírsággal zárta volna az erőfitogtatást.”

Hirdetés


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája