Gondolkodtató
Lopott teherautóval loptak volna építőanyagot
Lopott teherautóval loptak volna építőanyagot
Hirdetés

A gyanú szerint a két fiatal férfi előbb elkötött egy kisteherautót Debrecenből, majd egy építkezésről akartak több mázsa építési anyagot lopni Pallagon. A rendőrök pár órán belül elfogták őket.

A szomszédok figyeltek fel arra, hogy két férfi építőanyagokat pakol egy kisteherautóba 2023. március 18-án hajnalban egy pallagi építkezésen. Azonnal bejelentést tettek a rendőrségre, azonban a két ismeretlen, ahogy észrevette a közeledő rendőrautót futásnak eredt. Messzire nem jutottak, egy órán belül kattant a bilincs a kezükön.

Kihallgatásán a 25 éves férfi és 17 éves társa is részletes beismerő vallomást tett. Mint kiderült, kora este egy debreceni telephelyről tulajdonították el a kisteherautót, majd első útjuk a pallagi építkezésre vezetett, ahol 180 zsák cementet és egyéb építési anyagot pakoltak a jármű rakterébe. Elmondásuk szerint még nem végeztek a dolgukkal, amikor meglátták a rendőrautót.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a két hajdúsámsoni lakossal szemben. Kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Friss híreink itt.

Hirdetés

Fotók: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés