Hirdetés

Hírek
Lezárások, forgalomkorlátozások szombaton és vasárnap az Autómentes Hétvége és a hozzá köthető rendezvények miatt
Lezárások, forgalomkorlátozások szombaton és vasárnap az Autómentes Hétvége és a hozzá köthető rendezvények miatt
Hirdetés

Az Európai Mobilitási Hét programjaihoz kapcsolódó Autómentes Hétvége miatt szeptember 17-én, szombat hajnaltól szeptember 18-án, vasárnap estig lezárják a Szabadság hidat és a Vámház körutat a Fővám tér és a Lónyay utca között. A korlátozás a közösségi közlekedést is érinti.

A rendezvény idején a IX. kerület belső területére, a Vámház körút – Üllői út – Bakáts utca – Közraktár utca – Pipa utca által határolt területre nem lehet behajtani, valamint ezen a hétvégén is megnyitják a gyalogosok előtt a Pesti alsó rakpartot.

Hirdetés

Közösségi közlekedési változások
Szeptember 17-én és 18-án, szombaton és vasárnap nem közlekedik a 47-es, a 48-as és a 49-es villamos, ezek helyett a meghosszabbított útvonalon közlekedő 56A és 61-es villamosokkal lehet utazni az alábbi rend szerint:

  • az 56A villamos Kelenföld vasútállomás és Hűvösvölgy között jár;
  • a 61-es villamos a Városház tér és Hűvösvölgy között jár.
  • A Szabadság hídon áthaladó járatok helyett az M4-es metrót, valamint a változatlan útvonalon és menetrend szerint közlekedő 7-es és 133E autóbuszokat lehet igénybe venni.
  • A kiskörúti villamosok helyett az ott közlekedő M3-as pótlóbusszal, a 9-es autóbusszal és a 72M trolibusszal is lehet utazni.

Szeptember 17-én és 18-án a 83-as trolibusz módosított útvonalon, a Közraktár utca helyett a Lónyay utcán jár, a 15-ös és a 115-ös busz pedig a Boráros tér felé a Kiskörúton közlekedik.

Forrás: BKK

 


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés