Hirdetés

Hírek
Lezárások a hétvégén: Filmforgatás, felújítás, karbantartás
Lezárások a hétvégén: Filmforgatás, felújítás, karbantartás
Hirdetés

Nem lesz egyszerű a közlekedés hétvégén a fővárosban: filmforgatás, felújítás, karbantartás és megemlékezés miatt kell korlátozásokra, lezárásokra számítani városszerte. – szúrta ki és foglalta össze az Index.

November 4-én, szombaton 6.00 és 17.30 óra között lezárják az Andrássy utat a Bajcsy-Zsilinszky út és a Nagymező utca között, mert a Magyar Állami Operaház előtt filmet forgatnak.

Hirdetés

Vasárnap 8 és 18 óra között le lesz zárva a Hungária körút – M3-as bevezető csomópontban a Hungária körútról (Zugló felől) az M3-as bevezetőre jobbra felvezető felüljáróág, mert a Kacsóh Pongrác úti felüljárón dilatációjavítást végeznek.

A Hungária körút felől az M3-as autópálya bevezetőjére a Hungária körút – Thököly út – Mexikói út – Horváth Boldizsár utca útvonalon, vagy a Hungária körútról a Mogyoródi útra, vagy Egressy útra jobbra kanyarodva, majd a Nagy Lajos király útján át lehet eljutni.

Az Ajtósi Dürer sor felől a Hermina úton át lehet felhajtani az M3 bevezetőre. A lezárás miatt a Volánbusz Stadion autóbuszállomásról az M3-as autópálya felé induló járatai is terelve közlekednek.

A Hungária körúton lévő, „Budapest, Kacsóh Pongrác út” megállóhely helyett az M1-es metró Mexikói úti végállomásánál a Mexikói úton a villamos-végállomás mellett kijelölt ideiglenes megállóhelyen állnak meg.

A pályaudvarok környékén sem lesz könnyű közlekedni.

A Nyugati téri parkolót szombaton és vasárnap egész napra lezárják, mert a Nyugati pályaudvar délkeleti tornyának (Eiffel tér felőli oldal) felújításában részt vevő toronydarut elbontják. Míg a Déli pályaudvaron teljesen leáll a vonatforgalom a hétvégére, mert november 4-én és 5-én komplex karbantartást végeznek.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés