Hirdetés

Gondolkodtató
Levideózták egy BMW-s privát buliját a Margit hídnál
Levideózták egy BMW-s privát buliját a Margit hídnál
Hirdetés

Lazaságból nem szenved hiányt a sofőr, akit nemrég Budapesten, a Margit hídon kapott lencsevégre egy mögötte haladó autós. – szúrta ki a Tények.

A TikTokra szerdán felkerült videón egy BMW kabrió látható, amely a pesti hídfőnél megáll a piros lámpánál. A kocsi gazdája nem engedte, hogy a járókelők minőségi zene nélkül maradjanak, nem túl visszafogott stílusából egy kis ízelítőt adott a nagyközönségnek.

A zebrán átkelő gyalogosok is nagyra nyílt szemekkel figyelték a félmeztelenre vetkőzött férfi privát buliját. Szórakozottságának egy lehetséges magyarázata lehet, hogy ittas volt. Erre utaló jelként értelmezhetjük, hogy a zöldre várva előrántott egy borosüveget, majd nagyokat kortyolgatott belőle. Viszont örök rejtély marad, hogy a palackban mi volt.

Az elindulással szemmel láthatóan akadtak gondjai. Azt, hogy végül célba ért-e a főhős, nem tudni. – közölte a Tények.hu

Hirdetés

@szala86 #70mai #70maia800s #budapest #bmw ##furgonosélet🇭🇺🚚🤙 ##budapestiautosok ##neeeeee #kiláttamég? #feltűnésiviszketegség ♬ eredeti hang – szala86

Borítókép: TikTok – Szala86
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés