LENNE TÉMÁD, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küld el nekünk ide kattintva:  

Videó: Leszakította egy kamion felépítményét a Ferihegyi repülőtérre vezető út magasságkorlátozó kapuja

ÁLLÍTSD BE EZT, ha nem akarsz lemaradni rólunk:

Leszakította egy kamion felépítményét a Ferihegyi repülőtérre vezető út magasságkorlátozó kapuja hétfő délután Budapest 18. kerületében, a Felsőcsatári úti kereszteződés közelében húzódó gyorsforgalmi aluljáró előtt – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a közösségi oldalán.

A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik biztosították a helyszínt, leemelték a kamionról a még mozgó részeket, majd a járművet biztonságos helyre kísérték. A munkálatok idejére a Ferihegyi repülőtérre vezető út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A balesetben senki nem sérült meg.

Leszakította egy kamion felépítményét a Ferihegyi repülőtérre vezető út magasságkorlátozó kapuja

Leszakította egy kamion felépítményét a Ferihegyi repülőtérre vezető út magasságkorlátozó kapujaLeszakította egy kamion felépítményét a Ferihegyi repülőtérre vezető út magasságkorlátozó kapuja hétfő délután Budapest XVIII. kerületében, a Felsőcsatári úti kereszteződés közelében húzódó gyorsforgalmi aluljáró előtt. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik biztosították a helyszínt, leemelték a kamionról a még mozgó részeket, majd a járművet biztonságos helyre kísérték. A munkálatok idejére a Ferihegyi repülőtérre vezető út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A balesetben senki nem sérült meg.A videót a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság videostúdiójának fotóriportere, Schultz László tűzoltó főtörzsőrmester készítette.

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – 2018. január 29.

A videót a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság videostúdiójának fotóriportere, Schultz László tűzoltó főtörzsőrmester készítette.

Forrás: https://www.facebook.com/bmokf.hivatalos/

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetnél itt??? Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?