TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Videó: Leszakította egy kamion felépítményét a Ferihegyi repülőtérre vezető út magasságkorlátozó kapuja

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Leszakította egy kamion felépítményét a Ferihegyi repülőtérre vezető út magasságkorlátozó kapuja hétfő délután Budapest 18. kerületében, a Felsőcsatári úti kereszteződés közelében húzódó gyorsforgalmi aluljáró előtt – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a közösségi oldalán.

A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik biztosították a helyszínt, leemelték a kamionról a még mozgó részeket, majd a járművet biztonságos helyre kísérték. A munkálatok idejére a Ferihegyi repülőtérre vezető út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A balesetben senki nem sérült meg.

Leszakította egy kamion felépítményét a Ferihegyi repülőtérre vezető út magasságkorlátozó kapuja

Leszakította egy kamion felépítményét a Ferihegyi repülőtérre vezető út magasságkorlátozó kapujaLeszakította egy kamion felépítményét a Ferihegyi repülőtérre vezető út magasságkorlátozó kapuja hétfő délután Budapest XVIII. kerületében, a Felsőcsatári úti kereszteződés közelében húzódó gyorsforgalmi aluljáró előtt. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik biztosították a helyszínt, leemelték a kamionról a még mozgó részeket, majd a járművet biztonságos helyre kísérték. A munkálatok idejére a Ferihegyi repülőtérre vezető út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A balesetben senki nem sérült meg.A videót a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság videostúdiójának fotóriportere, Schultz László tűzoltó főtörzsőrmester készítette.

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – 2018. január 29.

A videót a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság videostúdiójának fotóriportere, Schultz László tűzoltó főtörzsőrmester készítette.

Forrás: https://www.facebook.com/bmokf.hivatalos/

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!
(ezért hirdess nálunk)

Garázs csoportunk

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?