Gondolkodtató
Lekéste a buszt, ezért kölcsönvett egy Zsigulit, majd összetörte
Lekéste a buszt, ezért kölcsönvett egy Zsigulit, majd összetörte
Hirdetés

A 24 éves férfi elkötött egy személyautót, majd balesetet szenvedett vele. – írja a police.hu

A berettyóújfalui rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

A rendőrségre 2021. december 4-én 21 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Berettyóújfaluban valaki nekihajtott egy villanyoszlopnak.

Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, azonban már csak a sofőr hűlt helyét találták az autóban. Sokat nem kellett keresni a fiatal férfit, egy utcára sétált a balesettől, amikor a rendőrök megállították és igazoltatni kezdték.

Hamar egyértelművé vált, hogy miért érezte szükségét annak, hogy hátrahagyja az összetört gépkocsit. Soha nem rendelkezett jogosítvánnyal, ivott mielőtt a volán mögé ült, és ha ez nem lett volna elég, a Ladát a baleset előtt kötötte el egy ingatlan kapubejárójából.

Mint kiderült, a 24 éves férfi lekéste a hencidai buszt, majd úgy döntött, hogy gyalog indul haza. Útközben egy ingatlan előtt parkoló autóra lett figyelmes, ami nyitva volt, és az indítókulcsot is megtalálta benne.

Rövid hezitálást követően beindította és elindult vele, azonban messzire nem jutott, nekihajtott egy villanyoszlopnak.

Hirdetés

A járőrök előállították hencidai lakost a rendőrkapitányságra, ahol jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt pedig őrizetbe vették.

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés