Hirdetés
Gondolkodtató
Látod, a Gábor is “MOTOROS”! Mégis egy nyelvet beszélünk…
Látod, a Gábor is “MOTOROS”! Mégis egy nyelvet beszélünk…
Hirdetés

Szerda délután csörrent meg a telefonom. Gajdos Tamás hívott baráti hangon az ATV stúdiójából, hogy számítanának rám a csütörtök reggeli START című élő műsorba. Kérdeztem: Mi a téma?

Tamás azt felelte, hogy “Autósok Vs. Motorosok.”

Hmmm. Nem volt nehéz kitalálnom, hogy melyik oldalt képviselném, bármennyire is abszurd a közlekedőknek a jármű szerinti csoportosítása.

A velem – elvileg szemben – álló…, – mint kiderült ülő – “vitapartner” Talmácsi Gábor (Talma), világbajnok gyorsaságimotor-versenyző lesz. – közlte velem a telefonban Tamás.

Hogy ebből vita nem lesz, azt azonnal tudtam, hacsak – a velem majdnem egykorú, ebből kifolyólag már nyugodtabb habitusú Gábor helyett egyéb elfoglaltságai miatt – be nem ugrik egy fiatal, temperamentumos, ideges hangulatú robogós futár, aki a szokásosnál agresszívabb a jelenlegi adónehezítéstől.

Vele talán lett volna esély felkavarni a stúdió kellemes, hűvös legkörét, ám Tamás, a műsor házigazdája szerencsére nem ezt szerette volna.

Hálás vagyok, hogy egy konstruktív beszélgetés született hármunk között, amit ezúton is köszönök Gábornak és Tamásnak. Érezhető, hogy közös a cél!

Megjelenési lehetőség YouTube videókban

Minket követhetsz 😉

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája