Velünk tartasz?Lassan elérkezik az ideje az autógumi cseréjének. Ekkor akár 2-3 hetes várólista is lehet a gumisoknál

Lassan elérkezik az ideje az autógumi cseréjének. Ekkor akár 2-3 hetes várólista is lehet a gumisoknál

2018-10-13 Facebook
hirdetés

Szponzorált tartalom:

Itt az október, és ezzel együtt elérkezik az autógumik cseréjének ideje!

A szezonális gumicsere az SOSmobilgumis szervizautónk segítségével a leggyorsabb.
1-2 hét, beköszönt a hideg és elkezdődik a dömping a gumisoknál. Lassan itt az igazi tél, az esti időszakban már csak 3-7 fokot mérhetünk, a nappalok is egyre hűvösebbek.

Ez azt jelenti, hogy elérkezett az autógumik cseréjének ideje. A szezonális gumicsere őszi csúcsidőszaka minden évben általában az október hónap szokott lenni, idén sem lesz ez máshogy.

Ekkor akár 2-3 hetes várólista is lehet a gumisoknál, vagy órákat kell sorban állni, ha nem kértünk időpontot. A gumicsere sokkal kényelmesebb és egyszerűbb az SOSmobilgumissal, mert sorban állás és a mocskos gumiabroncsok  szállítása nélkül, az Ön által választott helyszínen cseréltetheti le gumijait.

Mi előre megbeszélt időpontra érkezünk munkahelyéhez, otthonához vagy bármely választott helyszínre. Ha már beindult az igazi szezon, nálunk is egy-két hetes várólista alakulhat ki rövid időn belül, ezért azt javasoljuk, hogy cseréltesse le időben nyári gumiabroncsait télire.

Sajnos sokszor tapasztaljuk, hogy sok autós télen is nyári gumival közlekedik, pedig ezek a gumik mind mintázatban, mind pedig összetételben különböznek a téli gumiabroncsokról. Ezzel jelentősen veszélyeztetik a közlekedésben részvevőket és önmaguk vagy családjuk épségét is. A féktávolság megnő, a gumik jobban csúsznak, ha nem a szezonnak megfelelő gumiabroncs van az autón. A évszaknak megfelelő mintázatú és összetételű abroncs a biztonságos közlekedés alapvető része.

Az SOSmobilgumis egy mozgó gumiszerviz, amely Budapest egész területén rendelkezésre áll, bármikor. Helyszíni szezonális vagy egyéb gumiszerelés, autóklíma töltés, defektjavítás nekünk nem probléma.

Szezonális gumicsere ideje elérkezett, hívja az SOSmobilgumist még ma! Cserélje le időben autóabroncsait, kérjen időpontot most!

Forrás: http://sosmobilgumis.hu/index.php/2018/10/08/elerkezik-az-autogumik-cserejenek-ideje/
(szponzorált tartalom)

MEGOSZTOM:

ÉrdekelhetNézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: