hirdetés

Velünk tartasz?
La Reservé AVHS tartós mikrobiális védelem a márkaszervizekben

La Reservé AVHS tartós mikrobiális védelem a márkaszervizekben

2021-04-29 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés
hirdetés

A Mobil Technology Kft új technológiát alkalmazó járműipari La Reservé AVHS célgép és hatóanyag alkalmazásával egy természetes anyagú, tartós organoszilán multifunkcionális bevonat segíti az autózók napi jólét állapotának megtartását és az utastér állagának megóvását.

Ez messzemenően fejlettebb és magasabb értéket képvisel a jelenlegi ózon vagy más típusú kezeléseknél ahol az elért higiénia szint tartása csak 3-5 napig tart.

A BIOSAFE® (USA) mikrobiális bevonat 6 hónapig folyamatosan akadályozza a kórokozók felületekről való tovább terjedését, szag-penész mikrobák megtelepedését, foltok és kopások kialakulását, továbbá az UV sugarak által károk elleni védelmet nyújt.

Az organoszilán alapú BIOSAFE multifunkcionális láthatatlan 0.20-25 mikron vékony bevonat létesítése 29 percet vesz igénybe álló motor és kikapcsolt ventilátor mellett. A BIOSAFE hatóanyag az utastérbe ULV hideg köd a légkondicionáló rendszerbe jet-porlasztásos technológiákkal kerül bejuttatásra. A La Reservé AVHS nemzetközi hálózat 4 földrészen 32 országban üzemel.

A hazai gyártó/forgalmazó Mobil Technology Kft ügyvezetője John Farago elmondta:

„A La Reservé AVHS célgépek átfogóan segítik az autózókat a fertőzések terjedését -SARS CoV virus is- 6 hónapig gátló, antimikrobiális, allergénektől mentes multifunkcionális bevonat létesítésével. A La Reservé AVHS új, hasznos lehetőséget nyújt a márkaszervizek számára is, hogy kiemelten hasznos szolgáltatással segítsék az autózókat és evvel párhuzamban emelik az ágazat szintjét az egyedülálló és ellenőrzött antimikrobiális hatással működő védőréteg létesítésével”.

A mikrobiális védelem kezelések május hónapban kedvezményes díjszabással igényelhetőek: http://www.lareserv.com/avhs-halozat/

hirdetés

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK