Hirdetés

Hírek
Közlekedési változások az augusztus 27-ei tűzijáték miatt
Közlekedési változások az augusztus 27-ei tűzijáték miatt
Hirdetés

Az augusztus 27-ei tűzijáték miatt forgalomkorlátozásra és lezárásokra kell készülni a belvárosban, amelyek érintik a közösségi közlekedést is – olvasható a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) honlapján.

Lezárják a Budai alsó rakpartot és a Pesti alsó rakpartot augusztus 25-én, csütörtökön 20:00-tól augusztus 29-én, hétfőn 6:00-ig, valamint augusztus 29-én és 30-án, hétfőn és kedden 22:00-tól másnap 6:00-ig.
A tűzijáték előkészítő munkái miatt augusztus 26-tól, péntektől korlátozzák a gyalogosforgalmat az Erzsébet hídon és a Szabadság hídon.
Előreláthatólag 19:00-től lezárják az Erzsébet hidat és a Szabadság hidat.

A belváros elérésére a BKK a kötöttpályás közlekedési eszközök, különösen a metrók igénybevételét javasolja.

A belváros kényelmesebb megközelítése érdekében a késő délutáni és esti időszakban sűrűbben közlekednek a belvárosi kötöttpályás közösségi közlekedési járatok, így az M2-es és M4-es metrók, valamint a nagykörúti 4-es és 6-os villamosok. Fontos változás, hogy az M3-as metró augusztus 27-én, szombaton 18 órától az északi mellett a déli szakaszon, Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér között is jár, a belvárosi szakaszon a sűrűbben induló metrópótló buszokkal lehet utazni.

 A tűzijátékot követően a belvárosban sűrűbben induló kötöttpályás közlekedési járatokhoz csatlakozva számos vonalon többlet indulásokkal segíti a BKK a hazajutást.

Hirdetés

Az augusztus 27-i valós idejű forgalmi változásokat a BKK oldalán lehet követni.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés