Hirdetés

Gondolkodtató
Kórház ablakából esett ki az orosz Lukoil igazgatója
Kórház ablakából esett ki az orosz Lukoil igazgatója
Hirdetés

Az újabb rejtélyes halálesetet a Lukoil még nem erősítette meg. A vállalat a legnyugatiasabb orosz olajcég, a most elhunyt Ravil Manarov elődje, Vagit Alekperov például a háború kirobbanásakor azonnal békekötésre szólított fel. – jegyzi meg a Telex.hu

Meghalt egy fajsúlyos orosz üzletember, miután kiesett egy kórház ablakából – írja a Reuters. A 67 éves Ravil Maganov, Oroszország második legnagyobb olajvállalatának, a Lukoil igazgatótanácsának volt az elnöke. A baleset Moszkvában történt, és a cég még nem erősítette meg az információt.

Március elején a Lukoil volt a legnagyobb olyan orosz vállalat, amely nyíltan az ukrajnai harcok azonnali leállítását és a Kreml által „különleges katonai műveletnek” nevezett művelet diplomáciai megoldását kérte.

Az orosz olajipar nyolc-tíz nagy cége állandóan egymással os harcol, és a két végpont, az Igor Szecsin, Putyin szentpétervári pályatársa által vezetett Rosznyefty, amely a „legvonalasabb”, és éppen a Lukoil volt a legpiacibb, a legnemzetközibb cég. A háború kirobbanása óta megszaporodtak Oroszországban a brutális az üzleti életet megtizedelő, brutális, a családtagokat is sújtó mészárlások, illetve a rejtélyes halálesetek is.

Mivel a minden korábbinál erőszakosabb történetek elkerülhetők lennének az elkövetők oldaláról is, úgy tűnik, mintha valamifajta szándékolt figyelmeztetés, vagy demonstratív szándék is lenne ezekben a likvidálásokban. – teszi hozzá a Telex.

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x