Hirdetés

Gondolkodtató
Kőkemény videó Oroszországból: lövöldözés lett a közúti balhéból
Kőkemény videó Oroszországból: lövöldözés lett a közúti balhéból
Hirdetés

Hogy miért tört ki a balhé, azt nem lehet tudni, de a vége igencsak eldurvult.

Számos olyan videó készült már az orosz autósokról, ami alapján az az érzése az embernek, hogy a vadkelet kifejezés nagyon is találó. Ezek alapján mindig az a tanulság, hogy egy konfliktushelyzetbe ott nagyon nem kifizetődő belemenni, mert jobb esetben csak az ember autója látja kárát a dolognak, rosszabb esetben viszont sokkal súlyosabb lehet a következmény.

Az alábbi videót egy fedélzeti kamera rögzítette. Hogy pontosan mi történt, azt nem lehet tudni, de annyi biztos, hogy a videót készítő autó, valamint az előtte álló fehér autó sofőrje veszett össze valamin. A feltételezések szerint a fehér autó kényszerítette megállásra a mögötte haladó kocsit, aminek a sofőrje elég keményen ment bele a konfliktusba.

A videón egy darabig csak a kiabálás hallatszódik, majd jól látni, hogy a sofőr többször is a fehér autós felé lő a gázfegyverrel, aki ennek ellenére próbálja lefegyverezni a férfit.

A sofőr végül bepattan az autójába és megpróbál elhajtani, a mellé érkező autós viszont megpróbálta őt feltartani – sikertelenül.

A videó leírása szerint az eset a kelet-szibériai Ulan-Ude városában történt. A 36 éves sofőr megsérült, őt kórházba kellett szállítani, a lövöldöző 27 éves férfi pedig feladta magát a rendőrségen.
 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170808_oroszorszag_lovoldozes_autos_video

Autós Agresszió? Mérlegelj!


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés