Hírek
Kiszállt balhézni a sofőr és végre jókor jött a rendőr
Kiszállt balhézni a sofőr és végre jókor jött a rendőr
Hirdetés

A Volkswagen sofőrje leállt vitatkozni, majd a másik autójába is belerúgott egyet. Nem kellett volna.

Hiába látunk naponta vagy ezer olyan közúti balhés videót, amit Oroszországban rögzítettek, hiba lenne azt gondolni, hogy ilyesmi a világ más országaiban nem eshet meg. Az alábbi videót Angliában rögzítette egy fedélzeti kamera, igaz, nem egészen úgy végződött, ahogy azt a keleti szomszédoktól már megszoktuk.

A felvételen jól látszik, hogy a jobbról érkező Volkswagen sofőrje nagyon szeretett volna besorolni a kamerás autó elé. Sajnos hangja nincs a felvételnek, így nehéz megítélni pontosan, mi is történt, de a kép alapján mintha a Volkswagen sofőrje elszámította volna magát, és csak későn venné észre, hogy az út összeszűkül. Emiatt be akar állni a felvételt készítő sofőr kocsija elé, de erre nem sok helye van, és mintha nem is annyira akarná beengedni őt.

Az események aztán itt vettek vicces fordulatot: a Volkswagen sofőrje lefékezett, hogy megállítsa a mögötte haladót, majd kiszállt és odament a sofőrhöz. Valamint még elvitatkoztak, a vitát pedig úgy zárta le a volkswagenes, hogy belerúgott (egy nem túl nagyot) az autóba.

Pechjére a rendőrök ezt pont észrevették, és néhány pillanat múlva már ott is álltak az autós előtt, hogy kérdőre vonják.

Hogy ezután mi történt, azt nem lehet tudni, de valószínűleg nem dicsérték meg, amiért feltartotta a forgalmat.
 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170809_autos_video_instant_karma_sofor
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés