Hirdetés

Hírek
Kilométeres a dugó az M1-esen, az M3-ason, az M5-ösön és az M7-esen is
Kilométeres a dugó az M1-esen, az M3-ason, az M5-ösön és az M7-esen is
Hirdetés

Balesetek is történtek és van, ahol aszfaltoznak is.

Balesetek, műszaki mentés, valamint aszfaltozás miatt több autópályán is kilométeres torlódás alakult ki péntek kora délutánra.

Az Útinform oldala szerint az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Tárnok térségében, a 23-as kilométer előtt korábban egy motoros és két személyautó összeütközött. A helyszínelést már befejezték, így a sérült járművek a leálló sávon állnak. A helyszín mellett elhaladók indokolatlan lassítása és a rendkívül erős forgalom miatt azonban egyre nagyobb a torlódás. Az M1-es elválási csomópontjáig, az M7-es 11-es kilométeréig összefüggő, araszoló kocsisor halad a tó felé.

Az M5-ös autópályán a Budapest felé vezető oldalon, a 35-ös kilométernél Inárcs térségében csúszott egymásba két személyautó. Rövid idő alatt három kilométeres torlódás alakult ki.

Az M3-as autópályán, Budapest felé a 46-os kilométernél aszfaltozás miatt van sávzárás. Ott is több kilométeres a kocsisor.

Szintén torlódásra kell készülni az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, a 120-as kilométernél, Győr térségében. Ott egy kamion műszaki mentése miatt zárták le a külső sávot – olvasható az Útinform oldalán.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20170818_Kilometeres_a_dugo_az_M1esen_az_M3ason_az_M5oson_es_az_M7esen_is
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés