Hirdetés
Gondolkodtató
Kifigyelték, trélerre tették, majd pár tízezer forintért bezúzatták az ellopott Nissant
Kifigyelték, trélerre tették, majd pár tízezer forintért bezúzatták az ellopott Nissant
Hirdetés

A gépkocsitolvajok Nagytétényben figyeltek fel az autóra, melyet tulajdonosa hosszabb ideje nem használt, így azt gondolták, nem fogják egyhamar keresni az autót, ők pedig megússzák a lopást. Tévedtek.

A XXII. kerületi nyomozók és körzeti megbízottak pár nap alatt az elkövetők nyomára bukkantak; a gyanúsítottak Érden buktak le azzal a trélerrel, melyet a lopáshoz használtak.

A Nissan Primera tulajdonosa augusztus 23-án jelentette be a kerületi rendőrkapitányságon, hogy autóját ellopták egy nagytétényi parkolóból.

A nyomozók miután kiadták a gépkocsi körözését, az elkövetők nyomába eredtek.

A rendőrök több közelben lévő épület biztonsági kamerájának felvételeit elemezték; míg az egyik felvételen látszott, hogy az autót az elkövetők felcsörlőzik egy trélerre, egy másik felvétel már a tolvajok menekülési útvonalának meghatározásában segítette kollégáinkat.

A rendőrök Érd irányába kezdtek kutakodni, és a nyomozásuk során sikerült nemcsak a trélert, hanem az elkövetőket is azonosítani.

Hirdetés

Amikor a rendőrök elindultak a lopással gyanúsítható egyik férfi lakcímére, útközben meglátták a keresett trélert. Az autót megállították, a benne ülő G. Norbertet és V. Attilát pedig elfogták és előállították.

A két férfit beismerte a bűncselekmény elkövetését. Kihallgatásukkor bevallották, hogy az ellopott autót egy méhtelepre vitték, és 60 ezer forintért eladták. A nyomozók a lopáshoz használt trélert lefoglalták. – közölte a BRFK Facebook posztjában.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája