Hirdetés
Hírek
Kiállt az autós a parkolóból, 2 másodperccel később kidőlt a fa – épp a helyére – videó
Kiállt az autós a parkolóból, 2 másodperccel később kidőlt a fa – épp a helyére – videó
Hirdetés

A sofőr valószínűleg fel sem fogta, mit úszott meg csak azért, mert egy előzékeny autós engedte őt kiállni a parkolóból.

A heves szél idején gyakran kapnak bejelentést a tűzoltók amiatt, hogy egy fa az utcán parkoló autóra dőlt rá. Ilyenkor duplán bosszankodhat az ember, hiszen amellett, hogy kár keletkezik a kocsiban, az is eltarthat egy darabig, mire a biztosító kifizeti a javíttatás összegét. Sőt, még szerencsésnek mondhatja magát a tulajdonos, hogy nem akkor történt az eset, amikor ő is épp az autóban ült.

Szerencsésnek mondhatja magát az az autós is, akit a napokban vett fel egy másik autó fedélzeti kamerája. Bár az látszik, hogy erősen fúj a szél, arra valószínűleg senki sem gondolt, hogy ez a felvételen is látható fa végét jelenti.

A sofőr épp távozni készült, és igyekezett kitolatni a parkolóhelyről. Az úton érkező fehér autós meg is állt, hogy elengedje, a kék autó tulajdnoosa pedig ennek köszönheti, hogy nem történt baj. A sofőr ugyanis amint kiállt a parkolóhelyről, a szél kidöntötte a mellette lévő fát – épp oda, ahol ő is állt.

A videó alapján az autós úgy hajtott tovább, mintha semmi sem történt volna. Kíváncsiak vagyunk, mikor realizálódott benne, hogy mi is történt valójában és mit úszott meg.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20171103_autos_video_parkolo_auto_kidolo_fa

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája