Hirdetés

Hírek
Két hónapra elfelejthetik az autósok a Bem rakpart egy részét
Két hónapra elfelejthetik az autósok a Bem rakpart egy részét
Hirdetés

A Fő utcát ideiglenesen kétirányúsítják, emiatt megszüntetik a kerékpársávot. Valószínűleg nem lesz itt egyszerű autózni, dugók várhatóak, jobb elkerülni a környéket nyáron.

A júliusi FINA vizes világbajnokság és Red Bull Air Race rendezvények miatt péntektől várhatóan két hónapra lezárják a Bem rakpartot a Batthyány tér környékén, és forgalmát az ideiglenesen kétirányúsított Fő utcára terelik – közölte csütörtökön a BKK.

A munkák az érintett villamos- és buszforgalmat mindössze két napon, június 18-án és július 9-én érintik. Ekkor a 19-es villamos részben a 17-es vonalára terelve, a 41-es villamos rövidített, a 109-es busz pedig módosított útvonalon közlekedik majd.

A budapesti FINA vizes világbajnokság és a Red Bull Air Race rendezvények idején érvényes forgalmi rendről a BKK később ad részletes tájékoztatást.

A FINA vizes világbajnoksághoz kapcsolódó építés miatt péntekre virradóra lezárják a forgalom elől a Bem rakpartot a Szilágyi Dezső tér és a Vitéz utca közötti szakaszon, ahol parkolni sem lehet majd. Eleinte az útszakasz kerékpáros forgalmát még fenntartják, később azonban már azt is korlátozzák. Az útlezárás várhatóan augusztus 15-ig tart.

A Fő utcán a kétirányúsítás miatt megszüntetik a kerékpársávot és a parkolóhelyek számát is csökkentik, a kijelölt várakozóhelyek módosulnak. A Fő utca érintett szakaszán várhatóan lelassul a közúti forgalom, a csúcsidőszakban torlódások várhatóak, ezért a BKK javasolja, hogy aki teheti, más útvonalat válasszon.
 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170615_ket_honapra_elfelejthetik_az_autosok_a_bem_rakpart_egy_reszet


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés