SOS Mobilgumis
IDŐPONTFOGLALÁS KLÍMA TISZTÍTÁSRA, TÖLTÉSRE:
+3670-88-585-88
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Velünk tartasz?


Készülhetnek az új DeLorean DMC-12-esek

Készülhetnek az új DeLorean DMC-12-esek

2020-01-27 Facebook
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Vissza a jövőbe-rajongók figyelem: már nem üresben vesztegel a film ikonikus időgépének kerekeket adó autó, a Delorian DMC-12-es  – írja az index.hu a Cnet alapján.

A márka évtizedek óta parkolópályán pihent, azonban egy 2015-ös törvénymódosítás a remény fényszóróját vetette a DeLoreanre: az USA egy törvényben enyhített a korlátozásokon, és megengedte autógyártóknak, hogy évente gyárthassanak 325 darab olyan autót, ami nem felel meg a modern előírásoknak.

- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Ez jó hír volt a DeLoreannek, hiszen az már a maga idejében se nagyon felelt meg az akkori előírásoknak (pl. több utas is beszorult, mert nem volt jó az elektronika). Az amerikai útbiztonságért felelős ügynökség (NHTSA) azonban nem fektette le a törvény betartatásának kereteit, így elhúzódott a Brown doki időgépének főnixi szárnyalása.

Egészen mostanáig, hiszen az NHTSA meghúzta a rajtvonalat, és kiadták a minimális követelményeket, amiknek az öreg autóknak meg kell felelniük. Ehhez mindössze az kellett, hogy egy kvázi autós céh, a SEMA beperelje a szövetségi hivatalt.

Egyelőre még csak egyesbe váltottak, így nem indulhat padlógázzal a gyártás. a módosításnak még több szerven is át kell mennie, így hónapok telhetnek még el, mire egy új régi DeLorean DMC-12-es legurulna a gyártósorról. A gyártó új motort és kényelmi felszerelést igényel de a külsőt mindenképp eredeti formájában hagynák.

Forrás:  index.hu


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Érdekelhet2020-08-26 Facebook

Még a héten eldől az ideiglenes kerékpársávok sorsa

Még a héten döntenek az ideiglenes kerékpársávok sorsáról a Fővárosi Önkormányzatnál -...

Nézettségünk: 2020. 2. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT:

Társ-oldalaink