Hirdetés
Hírek
Kérünk titeket, hogy véleményezzétek a nagykörúti bringasávokat a BKK kérdőívében
Kérünk titeket, hogy véleményezzétek a nagykörúti bringasávokat a BKK kérdőívében
Hirdetés

A Fővárosi Önkormányzat márciusban, a kijárási korlátozások idején döntött néhány fontos útvonalon ideiglenes kerékpársávok kialakításáról. Ezzel a lépéssel a fővárosiak munkába járását és a biztonságos közlekedést kívánják segíteni. – írja a BKK, ahol arra buzdít mindenkit és mi is ezt tesszük, hogy az oldalukon elhelyezett kérdőívet töltsétek ki!

Kommentben sok, inkább autóval közlekedő követőnk nem, viszont nyilván a javarészben biciklizők támogatták a nagykörúti átalakításokat.

Most lehetőség van legalább egy kérdőívet ennek kapcsán kitölteni, ami a semminél több.

A BKK azt írja, hogy a és a Budapest Közút folyamatosan figyelemmel kíséri a kerékpársávok használatát és dönt a szükséges korrekciók elvégzéséről. Ebben kérik a segítségeteket.

Ez a kérdéssor a Nagykörút Corvin-negyed és Nyugati tér, illetve a Boráros tér és Corvin-negyed közötti szakaszainak kerékpározást könnyítő átalakításáról szól.

A kérdőív két részből áll. Az I. részben a Corvin-negyed és a Nyugati tér közötti szakaszról, a II. részben a Boráros tér és a Corvin-negyed közötti szakaszról várják az észrevételeket, véleményeket

A kérdőív ITT ÉRHETŐ EL.

(Borítóképünk illusztráció)


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája