Hírek
Keresik a sofőrt!
Keresik a sofőrt!
Hirdetés

A lakosság segítségét kérik egy Zalabaksa közelében történt anyagi kárral járó közlekedési baleset körülményeinek tisztázásához- tette közzé a police.hu

A Lenti Rendőrkapitányság 20020/402/2023. bűnügyi számon eljárást folytat cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. november 20-án 13 óra 15 perc körül a 86-os számú főúton Rédics irányából Zalabaksa felé haladt egy ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetően fekete színű, Audi típusú személyautóval.


BREAKING: KISBABÁT GÁZOLT EL MAJDNEM, MAJD ELHAJTOTT

VIDEÓ: Elsodorta a gyermek lábát, és a babakocsi oldalát is a lökhárítója


A sofőr kamionok előzésébe kezdett, amit nem tudott befejezni.

Egy szemből érkező Skoda típusú személyautó vezetője, hogy elkerülje az ütközést arra kényszerült, hogy félrerántsa a kormányt, emiatt a vízelvezető árokba borult.

A baleset során nem történt személyi sérülés, azonban a sofőr adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Rendőrség azt kéri, hogy az ismeretlen sofőr, vagy aki látta a balesetet, továbbá arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Lenti Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-92-551-890-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számon. Friss híreink itt.

Hirdetés

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Borítókép: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés