Hírek
Keresik a bringást, aki balesetet okozott, majd lelépett a helyszínről
Keresik a bringást, aki balesetet okozott, majd lelépett a helyszínről
Hirdetés

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy kétkerekűvel közlekedő ismeretlen férfi beazonosítása érdekében.

A Győri Rendőrkapitányság 08010/3486/2023. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást segítségnyújtás elmulasztásának bűntette elkövetése miatt egy ismeretlen kerékpárt, vagy elektromos meghajtású kerékpárt vezető férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint Nyúlon, a Kossuth utcában található gyalogos és kerékpáros úton biciklizett – társával – egy 45 éves férfi 2023. augusztus 19-én 11 óra körül. Haladása során egy mellette kerékpárral, vagy elektromos meghajtású kerékpárral elhaladni szándékozó ismeretlen személy hátulról nekiütközött, amelynek következtében a baleset mindkét résztvevője elesett, a vétlen 45 éves jármű vezetője megsérült.

Hirdetés

A balesetet okozó ismeretlen férfi a helyszínről segítségnyújtás, illetve adatai hátra hagyása nélkül hajtott el.

A fenti bűncselekmény elkövetőjének azonosítása, illetve az eset körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon is. – közölte a police.hu

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés