Hirdetés

Gondolkodtató
Kerékpáros előzte meg a lassú autóst, összeverték
Kerékpáros előzte meg a lassú autóst, összeverték
Hirdetés

A mogyoródi kerékpáros már majdnem hazaért, amikor összefutott a bántalmazójával.

Több helyen szétrepedt orr és agyrázkódás lett a vége annak a hétvégi esetnek, aminek elszenvedője Felipe Gastón Miranda, a Mugen Race Team Veloki versenyzője volt – számolt be a történetről a Bikemag.

A versenykerékpáros férfi még április 15-én szombaton indult el, hogy letudja a szokásos edzését, ami ebben az esetben egy 6 órán át tartó tekerést jelentett. A beszámoló szerint a férfi már épp hazaért volna a mogyoródi házába, amikor összetalálkozott bántalmazójával.

A versenyző egy homokos útszakaszon elégelte meg, hogy az autós már jó ideje lassúzik előtte, ezért rákiáltott, hogy „Menjél már!”. Az autót vezető nő viszont ezt rossz néven vette, ezért félrehúzódott. A kerékpáros ekkor még kikerülte, ám az autós utána hajtott, majd mellé érve elkezdte leszorítani őt az útról. Miután megálltak, a versenyző szerint a nő csak azt mondogatta, hogy ha meri, ismételje meg amit mondott, de mire válaszolhatott volna neki, az anyósülésen ülő férfi kiszállt a kocsiból, a földre lökte őt, majd többször arcon és hasba rúgta. Aztán, mint aki jól végezte dolgát, visszaszállt a kocsiba és elhajtottak a helyszínről.

© Bikemag

Az esetnek két szemtanúja is volt, így a feljelentés után a rendőrség is biztos nyomon indulhatott el. A kórházban derült ki, hogy a versenyző orra két helyen elrepedt, és agyrázkódást is szenvedett.

Autós Agresszió? Mérlegelj!

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170417_kerekparos_autos_verekedes_felipe_gaston_miranda


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés