hirdetés

Velünk tartasz?
Kávéért ugrott be a Művész Úr a Margit körúti pékségbe

Kávéért ugrott be a Művész Úr a Margit körúti pékségbe

2021-01-07 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Nem bajlódott a parkolóhely-kereséssel Kern Adnrás, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész,

hanem felhajtott a zebrán keresztül a járdára, majd szinte közvetlenül az üzlet bejárata előtt állt meg az autójával.

– hozta le ma reggel a történetet a Blikk.

A járókelők rosszalló tekintete sem zavarta Kernt, aki betért a boltba, kivárta a sorát, rendelt, fizetett, majd távozott, jó néhány perccel az üzletbe való betérése után.

„Végignéztem, ahogy Kern András művész úr a Frankel Leó út és a Margit körút sarkán lévő pékségbe ugrott be úgy, hogy a Mammut bevásárlóközpont felől érkezvén lefékezett a zebra előtt, majd azon keresztül felhajtott a járdára” – elevenítette fel a meglepő eseményeket lapunknak Gergő. „Leparkolt, bement egy kávéért, majd kijött és elhajtott. Ez mintegy hat percet vett igénybe. Nem csak én, körülöttem több járókelő is felháborodott. Volt, aki távozásakor szólt is neki, hogy azért mert ismert és népszerű ember, még nem tehet meg bármit, de Kern rá sem hederített senkire. Beszállt az autójába és elhajtott.” – írja a blikknek képet készítő olvasó.

hirdetés

A portál cikke szerint nem ez volt az első eset, hogy a színész semmibe vette a szabályokat, 2016 februárjában szintén járdán parkolt, ám akkor kiszúrták a közterület-felügyelők és megbüntették.

Kern akkor csak annyit fűzött a történtekhez: „Kinek mi a f…sz köze van ehhez?” Néhány hónappal később újabb szabálytalanságon kapták, akkor a villamossíneken autózott. Előadásra sietett és az araszoló kocsisort akarta így kikerülni.


KAPCSOLÓDÓ:

VIDEÓ: Nem akarta elhinni olvasónk azt, amit lát. Leparkolt a nő, majd bement a patikába


„Darabokra van szedve a város, máshogy nem lehet közlekedni. Órákkal korábban el kell indulni, ha az ember nem akar késni. Előadásra mentem és nem értem volna oda máshogy, ezért hajtottam fel a sínekre, és újból megtenném, ha kellene. Miért? Maradjon el miattam az előadás? Azért, mert dugó meg ennyi felújítás van a városban? Megállítottak a rendőrök, majd jön csekken a büntetés, befizetem” – nyilatkozta akkor a Blikknek Kern, aki ezúttal is elismerte a portálnak, hogy hibázott.

„Szánom-bánom a dolgot, de nagyon siettem, az az igazság, ennél többet nem is szeretnék mondani” – közölte szűkszavúan a színművész.

A Blikk olvasója meg is örökítette a színész parkoló autóját. A fotót itt láthatjátok.

Forrás: Blikk / Borítókép: illusztráció, Google Maps


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK