Velünk tartasz?
Kárt okozott, lelépett, látták. Ha érdekel mi a vége egy ilyen ügynek…

Kárt okozott, lelépett, látták. Ha érdekel mi a vége egy ilyen ügynek…

2019-10-02 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés
Borítóképünk illusztráció

Egy budapesti, 20. kerületi esetet szeretnénk, természetesen nevek, rendszámok nélkül bemutatni nektek, melyből ki-ki le tudja majd vonni a konzekvenciákat a maga módján.

hirdetés

Nincs bosszantóbb, mint mikor lezúzzák a parkolóban az autódat és ezt tehetetlenül kell tudomásul venned.

Idén tavasszal is egy ilyen eset történt, amikor is olvasónk, újszerű Mitsubishi autójának első lökhárítóját meghúzta “valaki”, de olvasónk nem nyugodott bele.

Feljelentést tett és szemtanúk is előkerültek, de nem is ez az ügy legelgondolkodtatóbb fordulata.

Hanem az, hogy a károkozónak (64 éves hölgy) csak ebben az évben ez már a harmadik ilyen, “meghúzom az autót” esete volt, még ha nem is mindet más kárára követte el.

A hölgy, a rendőrség megkeresésére beismerte, hogy rendeszeresen közlekedik azon a környéken, ahol a szabálysértés történt,

de nem emlékszik, hogy kárt okozott volna. Amennyiben ezt a rendőrség bizonyítja, akkor majd elismeri tettét.

A hatóság (A ti, mi pénzünkön, adónkból) a bizonyítási eljárást lefolytatta, melynek eredményeként bebizonyosodott, miszerint a hölgy volt az elkövető.

Ezután meg is kapta a határozatot, miszerint Közúti közlekedési szabályok kisebb fokú, kétrendbeli megsértéséért

kemény 15.000 Ft pénzbírsággal sújtják.

Mindez a rendőrségi határozaton látható.

Mivel oldalunknak nem titkolt célja, hogy a közlekedési kultúrához kapcsolódóan az ilyen ügyeket érintő etikai, morális kérdéseket is feszegesse és rámutasson arra, hogy mik a társadalmunk visszataszító viselkedési szokásai, ezért levonnánk mi a magunk konzekvenciáját!

Egyrészt vigyázzatok, a 20. kerületben,

mert közlekedik ott egy “zombi”, aki egy személyautó esetén nem veszi észre azt, ha meghúz egy autót, mert ehhez túl bamba. Ez persze sok kérdést felvet ezen sofőr vezetésre való alkalmasságát illetően.

Másfelől, ha már egy ilyen ügynél bizonyítási eljárást kell lefolytatni, mert valaki azt állítja, nem vette észre, vagy esetleg tényleg ennyire bamba, hogy nem veszi észre a tettét, azt miért 15.000 Ft-os pénzbírságra sújtják csak, amikor egy kötelező haladási irány “benézése” miatt FIX ötvenezer HUF-ra bünteti az autósokat pl. a Zuglói Önkormányzati Rendészet egy olyan helyen, amit értelmetlen “lecsalni”, csak véleményünk szerint megtévesztő a tábla…

hirdetés

Harmadrészt az elkövető autójának állapota ebben az esetben erősen tükrözi a vezetésre való alkalmatlanságot, ami pedig a jelenlegi orvosi véleményeken alapuló vezetői engedélyek hosszabbítási feltételének kudarca, miszerint az ilyen ember alkalmas a vezetésre.

NE LEGYETEK MÁR GERINCTELEN SUNYIK! HA HIBÁZTOK, NEM KELLENEK A FELESLEGES KÖRÖK.
LEGYÜNK ÚJRA “EMBEREK” !!!

A jegyzőkönyvben és a határozatban szereplő konkrét személyiségi jogokat sértő sorokat természetesen szándékosan kitakartuk.

Jó elmélkedést mindenkinek…

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Érdekelhet 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK