Hirdetés

Hírek
Kapott egy BMW-t a budaörsi sürgősségi szolgálat
Kapott egy BMW-t a budaörsi sürgősségi szolgálat
Hirdetés

Budaörs, 2022. 12. 12 – Egy igazán különleges felajánlást kapott a budaörsi sürgősségi szolgálat. Egy BMW 530d modell segíti a sürgősségi teendőket, a helyi márkakereskedő, a BMW Rack Autó jóvoltából.

Budaörs és Törökbálint körzetében 2001 óta van 24 órás sürgősségi ellátás, mely a mentőszolgálatot, a sürgősségi feladatokat, illetve a háziorvosi ellátás kisegítését végzi a nap 24 órájában.

BMW 530d

A budaörsi 22 fős sürgősségi szakszemélyzet a fenti feladatokat látja el egyetlen személyautóval.

Ma viszont egy új mentőorvosi és sürgősségi ügyeleti autó kulcsait adta át Rédei Ádám, a Rack Autó Kft. ügyvezető igazgatója. Az ünnepélyes átadáson jelen volt Budaörs Polgármestere, Wittinghoff Tamás, és Törökbálint Polgármestere, Elek Sándor is.

Mikor felkeresett minket a budaörsi mentőállomás, miszerint mentőorvosi autóra lenne szükségük, nem volt kérdés, hogy helyi kereskedőként a segítségükre sietünk. Nekik valóban erős, gyors és biztonságos autóra van szükségük. Ezért büszkén állunk az életmentés nemes ügye mellé és hiszünk benne, hogy ez az autó még sikeresebbé tudja tenni a budaörsi mentőszolgálat erőfeszítésekkel teli munkáját.

– nyilatkozta Rédei Ádám, a Rack Autó Kft. Ügyvezető Igazgatója.

BMW 530d

Egy sürgősségi autó felszereltségi igénye ugyanaz, mint egy mentőautón – ugyanazok az életmentő felszerelésekkel, műszerekkel és gyógyszerekkel érkezik a sürgős ellátást igénylő betegekhez.

Kritikus állapotú beteghez való riasztáskor, a kék megkülönböztető jelzéssel ellátott mentőorvosi autó tud a budaörsi és törökbálinti körzetben a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban a rászorulón segíteni. Egy BMW 530d tökéletesen lefedi a mentőorvosi ügyeleti autóval szemben támasztott igényeket: gyors, precíz és mindenekelőtt megbízható.

Nagy az öröm 🙂
Hirdetés

File Miklós, a budaörsi mentőállomás és a budaörsi mentőorvosi ügyeletet vezetője köszönetét fejezte ki a Rack Autó Kft-nek:

„A sürgősségi ügyeleti autók nagyon fontos kiegészítői a mentési rendszernek és hálásan fogadjuk az új gépkocsit. Az új BMW 530d mentőorvosi egység ezentúl Budaörsön és Törökbálinton szervesen részt tud venni a mentési munkálatok mihamarabbi, gyors és hatékony elvégzésében. “

Wittinghof Tamás, Budaörs polgármestere és Elek Sándor, Törökbálint polgármestere a helyi összefogás fontosságát hangsúlyozták:

„Az utóbbi idők környezeti, gazdasági és társadalmi problémái okán egyre inkább felértékelődik a lokalitás, a helyi közösségek összefogása.

Fontosnak tartom, hogy helyi problémákra a helyi társadalom szereplői – a civil szervezetek, gazdasági szereplők és az önkormányzat – együtt találjanak megoldást.

Sajtótájékoztató

A Rack Autó Kft felajánlása egy kiváló példája ennek.” – mondta Wittinghof Tamás, Budaörs Polgármestere.
Elek Sándor, Törökbálint Polgármestere pedig így folytatta: „Budaörs és Törökbálint társadalmi, gazdasági, szervezeti érdekei szorosan összefonódnak és kéz-a-kézben dolgozik együtt a két város.

Felszerelés

A segítőkészség és patriotizmus ilyen szép példája Törökbálint javát is szolgálja, így együtt örülünk Budaörssel!”

Szolgálatra kész
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x