TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

A kamionosok retteghetnek az autópályán a rendőröktől, bár a megoldás egyszerű

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Videón, ahogy három rendőrautó letereli az autópályáról a szabálytalan kamionost.

Keményen lépnek fel rendőreink az autópályán előző kamionosokkal szemben. Az alábbi videót Somogy megyében készült, három Opel Astra terelte ki a szabálytalan nyergesvontató a pályáról – írja a vezess.hu

A KRESZ világosan kimondja, hogy a 7500 kg-ot meghaladó megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsikkal és vontatókkal (ezek jármű-szerelvényeivel) az azonos irányban két forgalmi sávval rendelkező magyarországi autópálya- és autóútszakaszokon reggel 6 és este 22 óra között előzni tilos.

Az érintett járműveknek olyan követési távolságot kell tartaniuk, hogy közéjük legalább egy, szintén a tilalom hatálya alá tartozó járműszerelvény biztonságosan besorolhasson.

Ez pedig egy korábbi videó, ahogy a kamionosok úgy előznek sorra, akit tudnak, mintha nem lenne holnap. Szintén a rendőrség felvétele.

Úgy tűnik, hogy a rendőrség sokkal komolyabban veszi mostanában a fent említett előzési tilalmat, így nem éri meg kockáztatni, bár még így is bőven akad kamionos, aki semmibe veszi a szabályozást. Sajnos nap mint nap tapasztaljuk mi is.

Forrás: https://www.vezess.hu/haszongepjarmu/2018/01/14/a-kamionosok-retteghetnek-az-autopalyan-a-rendoroktol-bar-a-megoldas-egyszeru/

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!
(ezért hirdess nálunk)

Garázs csoportunk

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?