Hirdetés

Gondolkodtató
Kamera rögzítette: Kilenc rendőrautó embercsempészt üldözött a Budakeszi úton
Kamera rögzítette: Kilenc rendőrautó embercsempészt üldözött a Budakeszi úton
Hirdetés

Filmbe illő autós üldözés szemtanúja volt a Telex egy olvasója kedden este a Budakeszi úton.

Kocsijának fedélzeti kamerája rögzítette, ahogyan egy szemből érkező kisbusz elszáguld mellette, majd szorosan a nyomában, rövid idő alatt kilenc rendőrautó érkezett megkülönböztető jelzésekkel. Mindezt egy buszöbölbe húzódva nézte végig a sofőr.

A történtekről a hivatalos tájékoztatás is kijött a rendőrség honlapján:

“Este kilenc óra körül Biatorbágynál, az M1-es autópályán ellenőrizni akartak egy lengyel rendszámú kisteherautót, a sofőr azonban a rendőri jelzésre nem állt meg és a főváros irányába elhajtott.

Hirdetés

Az egyik rendőrautóból készülő kamerafelvételt is nyilvánosságra hozták.
EZT ITT NÉZHETED MEG!

A kisteherautót vezető grúz állampolgárságú embercsempész menekülés közben Budaörsön három, Budapesten, a Budakeszi úton, az Attila úton, és a Szilágyi Erzsébet fasoron további hét autónak ütközött, és egy rendőrautóra is ráhúzta a kormányt.

Az üldözés végül, az Attila út és a Krisztina út kereszteződésénél negyed tízkor ért véget, amikor a rendőrök a grúz férfit megállásra kényszerítették. Az embercsempész a kisteherautójával szándékosan nekihajtott a rendőrautónak, majd elfutott a helyszínről, de a közelben elfogták.

A kisteherautó rakteréből harmincöt ember került elő, akik szír és marokkói állampolgároknak vallották magukat, közülük senki sem sérült meg. A helyszínelés még kevéssel éjfél után is tartott az Attila úton kollégánk beszámolója szerint.”


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x