Hírek
Jó nagy adag Suzuki Vitarát rendelt a rendőrség
Jó nagy adag Suzuki Vitarát rendelt a rendőrség
Hirdetés

250 darabbal bővül a magyar hatóság flottája.

Darabonként 8,56 millió forintért vásárol az ORFK a listaáron 7,11 milliós Suzuki Vitarák rendőrautóvá alakított változatából, összesen 250-et. A vételár mellett havi 38,8 ezer forint szervizköltséget is fizet autónként, éveken át a rendőrség – tudta meg a Vezess. A beszerzés bruttó értéke 2.140.785.000 forint.

A 8,56 milliós ár tartalmazza a dízelmotoros, GL+ felszereltségű szabadidő-autókat, járművenként négy darab kerékre szerelt téli gumit, valamint a megkülönböztető jelzéseket, a rendőrségi matricákat, és az egyéb kiegészítő rendészeti eszközöket, és mindezek felszerelését – közölte az ORFK. Három fokozatban állítható (AllGrip névre keresztelt) összkerékhajtással, alufelnikkel veszi a rendőrség a Vitarákat.

Böngészve a Suzuki hivatalos oldalát kiderül, hogy a Vitara kínálatát nyitó GL listaára 4,59 millió forintról indul, az efölötti – és a rendőrség által most vásárolt – GL+ felszereltség 4,91 millióról. Ez még benzines, az ORFK közbeszerzésén nyertes dízelmotoros, kéziváltós, 4×4-es változat már 7,11 millió forintról indul.
 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170801_Suzukikat_vesz_a_rendorseg
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés