Hirdetés

Gondolkodtató
Jó buli-e ma megnézni a reggel megnyílt Etele Plazat? Nem az
Jó buli-e ma megnézni a reggel megnyílt Etele Plazat? Nem az
Hirdetés

Nos, ahogy arról az Index is beszámolt az ingatlan fejlesztője, a Futureal közölte az MTI-vel, hogy a plaza belső tereiben

A LÉGTECHNIKAI RENDSZER UV-LÁMPÁS CSÍRÁTLANÍTÓ SZŰRŐEGYSÉGEI MÁSODPERCEK ALATT PUSZTÍTJÁK EL A LEVEGŐBEN LÉVŐ VÍRUSOK ÉS BAKTÉRIUMOK CSAKNEM 100 SZÁZALÉKÁT.

bpiautosok.hu

A Futureal egyébként a kelet-közép-európai régió egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja, Európa 10 legnagyobb ingatlanfejlesztője között tartják számon. Alapítása óta a Futureal-csoport portfóliója több mint 180, összesen 3 millió négyzetméter bruttó alapterületű ingatlanfejlesztési projekttel bővült, több mint 5 milliárd euró értékben.

Jól hangzik ez és biztos jó is a cucc, ám a megnyitási akciók és az újdonság varázsára vágyó embertömeg miatt elképesztő tömeg alakult ki a pláza belső terein.

A tavasszal többnyire még rettegő embertömegnek körülbelül az 5 százaléka visel maszkot, ami a folytonos köhécselések hallatán sokaknak kétségbeejtő lehet.

bpiautosok.hu

Nekik javasoltak továbbra is az óvintézkedések, azaz a maszk és az üzletekben található kézfertőtlenítés.

A parkolás sem éppen zökkenőmentes – ahogy az ilyenkor lenni szokott – , de a felszíni parkoló magasabb szintjein azért még éppen lehetett helyet találni, 17 óra előtt kicsivel, köszönhetően a személyzet alapszintű koordinációjának. Jó hír, hogy egyébként egyelőre ingyenes a parkolás, legalábbis délután a sorompók nyitva voltak.

Röviden: Amennyiben érdekel az új helyszín – amivel bizonyos, hogy nem lőtt mellé a beruházó – halaszd inkább még kicsit a látogatást, ha jót akarsz magadnak és tömegiszonyod van.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés