Hirdetés

Gondolkodtató
A jelen és a jövő számítógép szervize, a távsegítség. Miért?
A jelen és a jövő számítógép szervize, a távsegítség. Miért?
Hirdetés

A számítógépek meghibásodásainak okai, az esetek 80%-ban szoftveres eredetűek.

Ez azt jelenti, hogy nem fizikailag romlott el a számítógép, hanem a gépen, ami lehet adott esetben laptop, vagy asztali számítógép, az alaprendszer (operációs rendszer) beállításai, vagy más egyéb programok, sok esetben kártékony programok okozzák a hibák túlnyomó részét…

Ezek a hibák nagyon gyorsan és hatékonyan javíthatók távolról, tehát anélkül, hogy a helyszínre kell, hogy érkezzen egy szerviz szolgáltató cég.

A távoli segítségnyújtó szoftvereknek köszönhetően (pl. teamviewer), mára eljutottunk oda, hogy a hibák 80%-a távolról javítható.

A tavsegitseg.net csapata országosan, vagy akár világszinten vállalja, egyelőre kizárólag magyar nyelven, hogy a szoftveres eredetű hibákat, gyorsan, biztonságosan, kockázatmentesen és olcsón javítja távolról, azokban az esetekben, amikor pedig nem javítható az eszköz ilyen módszerrel, mert fizikai, tehát hardveres okai vannak a meghibásodásnak, akkor Budapesten és a budapesti agglomerációban kiszállásos partnert ajánl fel ügyfeleinek.

Érdemes tehát rájuk bízni magunk, abban az esetben, ha nem vagyunk számítógép guruk, mert a legkülönfélébb esetekben is tudnak segítséget nyújtani, nem csak meghibásodás esetén, hanem mondjuk mikor egyszerűen csak elakadtunk egy program telepítésében, vagy beállításában, adott esetben egy Excel képlettel nem boldogulunk.

A tavsegitseg.net csapata sokrétűen képzett, 15 év szakmai múltjuk van a helyszíni számítógép szerviz területen.

Keresse őket bizalommal, minket már ők segítenek.

(szponzorált tartalom)

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés