Hirdetés

Hírek
Ivott, majd a kamion volánja mögé ült
Ivott, majd a kamion volánja mögé ült
Hirdetés

A csornai rendőrök befejezték az 56 éves ittas sofőrrel szemben indított büntetőeljárás vizsgálatát- írta meg a a police.hu

Kóny belterületén az Új Élet utcában, a Mátyás Király utca felől a Széchenyi utca irányába közlekedett egy tatabányai férfi tehergépkocsival 2022. november 21-én 6 óra 30 perckor.

A sofőr – ittas állapota miatt – a kamion sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, amelynek következtében letért az út jobb oldalán lévő füves területre, ahol a gépjárművel egy beton villanyoszlopnak ütközött.

Ezt követően a gépkocsi a vízelvezető árokba sodródott, ahol az oldalára borulva állt meg. A balesetben a sofőr megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A Csornai Rendőrkapitányság a tatabányai férfival szemben büntetőeljárást indított, amelynek keretében az igazságügyi szakértő megállapította, hogy a sofőr a baleset során alkoholos állapotban vezette a kamionját.

A rendőrök az 56 éves gépkocsivezetőt 2023. január 19-én gyanúsítottként hallgatták ki, aki a vallomásában elismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban – vádemelési javaslattal – küldte meg a Győri Járási Ügyészségnek.

Hirdetés

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés