Hirdetés
Hírek
Ittasan törte rommá autóját az Edda dobosa – Úgy tűnik bukja a jogosítványát
Ittasan törte rommá autóját az Edda dobosa – Úgy tűnik bukja a jogosítványát
Hirdetés

Hetényi Zoltán az Edda zenekar dobosa, még szombat éjjel törte össze sportautóját a Népligetnél- számolt be az esetről a Bors.

A népszerű zenész két sört ivott meg mielőtt beült volna autója volánja elé, majd letarolta a Népligetben épülő kézilabdacsarnok területét védő ideiglenes kerítést. Az autó és a védőkerítés is rommá tört, a zenészt pedig vérvételre állították elő. Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője a történtekkel kapcsolatban elmondta, hogy folyamatban van a sofőr véralkoholszintjének elemzése- írja a lap.

Zoltán ellen  ittas járművezetés miatt indult eljárás, a rendőrség kezdeményezte a járművezető vezetői engedélyének bevonását.

Hirdetés

A Bors megkérdezte Hetényi Attilát is a történtekről, aki elmondta, tudja, hogy hatalmasat hibázott, mikor ittasan ült volán mögé. Nem akar kibújni a felelősség alól és vállalni fogja tetteinek a következményét és eg yéletre megtanulta a leckét – tette hozzá.

A balesetben szerencsére csak az anyagi kár lett jelentős, ugyanis a sportautó és a védőkorlát is rommá tört. Személyi sérülés nem történt.

Forrás: Bors / Borítókép: Baleset-Info

 


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája