Hirdetés

Gondolkodtató
Ittasan száguldozott a robogós, majd egy autóval ütközött
Ittasan száguldozott a robogós, majd egy autóval ütközött
Hirdetés

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy 42 éves férfi ellen, aki ittassága miatt a megengedett sebességnél gyorsabban és figyelmetlenül vezette a robogóját, emiatt balesetet okozott, melyben súlyosan megsérült.

A vádirat szerint a 42 éves férfi 2023 őszén, Salgótarjánban ittasan, érvényes jogosítvány nélkül vezette a segédmotoros kerékpárját. Csaknem 70 km/h sebességgel száguldozott a városban, amikor nem vett észre egy parkolóba bekanyarodó gépkocsit, és az autó mögül érkezve annak fékezés nélkül nekiütközött, majd lerepült a motorjáról és nekicsapódott egy másik ott parkoló autónak.

A vétlen jármű vezetője és utasa nem szenvedett sérülést, a vádlottat azonban életveszélyes állapotban szállították kórházba. A baleset során – a személyi sérülésen túlmenően – tetemes anyagi kár is keletkezett négy személygépkocsiban.

Az ügyészség a 42 éves férfit ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja, és vele szemben pénzbüntetés kiszabására, valamint közúti járművezetéstől eltiltásra tett indítványt. Az ügyben a Salgótarjáni Járásbíróság dönt. A balesetről készített videón az ütközés előtti pilanatok láthatók

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés