TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Itt a digitális rendszámtábla, ami szinte bármit megjeleníthet

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Rohamosan digitalizálódó világunkban tulajdonképpen csak idő kérdése volt, hogy mikor bukkannak fel az első high-tech rendszámtáblák.

A jelenleg forgalomban lévő autók rendszámtáblája nem több egy egyszerű fémlemeznél, melyen ugyebár fixen fel van tüntetve a hazánkban alapértelmezetten három betűs, három számos egyedi azonosító. Ez azonban olyan huszadik századi akkor, amikor a legújabb kocsik OLED paneles hátsó lámpái akár már látványos fény-tűzijátékra is képesek.

Most azonban feltűnt a színen az első digitális rendszámtábla, melyet a Reviver Auto nevezetű cég készített annak kapcsán, hogy Kaliforniában engedélyezték az ilyen járműazonosítók használatát. Az idén első körben mintegy 100 ezer kocsira felkerülő digitális rendszámtábla egyik legfontosabb előnye, hogy segítségével el lehet kerülni a hivatali sorban állást és hosszadalmas ügyintézést.

© Reviver Auto

Hozzáadott érték, hogy az újfajta rendszámtáblán akár egyedi üzeneteket is meg lehet jeleníteni. A sofőr az unalmas hétköznapokon közlekedhet például egy szimpla “Szeretem Kaliforniát” felirattal, a hétvégi meccs kapcsán pedig akár a kedvenc csapatának a nevét is megjelenítheti a digitális panelen. Az új megoldásban nem meglepő módon többek közt a reklámcégek is komoly fantáziát látnak.

© Reviver Auto
Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20180129_itt_a_digitalis_rendszamtabla_ami_szinte_barmit_megjelenithet

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!
(ezért hirdess nálunk)

Garázs csoportunk

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?