Hirdetés

Hírek
Ismét lopott autóban kapták el a 14 éves fiút – Ezúttal egy másik rokont akartak meglátogatni
Ismét lopott autóban kapták el a 14 éves fiút – Ezúttal egy másik rokont akartak meglátogatni
Hirdetés

Nemrég írtunk arról a 14 éves fiúról, akit a rendőrök egy lopott autóban kaptak el. A fiú ismerőseit ment meglátogatni, ezért tulajdonította el az autót.

Alig egy hét telt el és a fiú ismét a rendőrök kezei között landolt, ráadásul ezúttal is egy lopott autóban csípték nyakon. Most ugyan csak utas volt, mert az autót társa, egy 16 éves fiú vezette, ám indok az előzőhöz hasonló volt.

Azt mondták a rendőröknek, hogy egyikük testvérét szerették volna meglátogatni Pécsen a kórházban, azért vitték el a kocsit.

Mint az a rendőrség közleményében is olvasható:

Egy hőgyészi férfi tett feljelentést 2021. november 5-én ismeretlen tettes ellen, aki a családja tulajdonában levő nyitott állapotú személygépkocsit – melyben benne volt az indítókulcs is – az éjszakai órákban a házuk elől ellopta.

A beszerzett adatok alapján a tamási rendőrök azonosították a feltételezett tolvajokat, egy 16 éves helyi és egy 14 éves, a kapospulai nevelőotthonban élő fiút, aki néhány nappal korábban már vitt el autót hasonló módon. Meghallgatásuk során a fiatalok elismerték a bűncselekmény elkövetését.

Hirdetés

Azt mondták a rendőröknek, hogy egyikük testvérét szerették volna meglátogatni Pécsen a kórházban, azért vitték el a kocsit. A nyomozók a fiúkat jármű önkényes elvétele bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, mindketten beismerték tettüket.

Elmondták, hogy végig az idősebb fiú vezetett, de Csibrák után megállt az autó, nem tudták újra elindítani, ezért gyalog mentek haza.

Az utastérben a rendőrök megtalálták egyikük diákigazolványát is. A 16 éves fiú ellen engedély nélküli vezetés miatt is eljárás indult, ami miatt őrizetbe vették.

 


KAPCSOLÓDÓ: (videó)

Ismerősét akarta meglátogatni a 14 éves fiú, ezért ellopott egy autót és útnak indult


Forrás: police.hu
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés