SOS Mobilgumis
IDŐPONTFOGLALÁS KLÍMA TISZTÍTÁSRA, TÖLTÉSRE:
+3670-88-585-88
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Velünk tartasz?


Iskolakezdésre 2×3 sávra megnyithatják a hárosi Duna-hidat

Iskolakezdésre 2×3 sávra megnyithatják a hárosi Duna-hidat

2020-08-24 Facebook
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Rövidesen lezáródik az M0-ás autóút déli szektorának az M1-es autópálya felé vezető oldalán a folyamatban lévő átfogó vizsgálat első üteme, így a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) közleménye szerint hamarosan megnyithatják a hárosi Duna-hidat.

Az M0 körgyűrű déli szektorának az M1-es autópálya felé vezető oldalán az átfogó vizsgálat alapján javításokat kellett végezni. A vizsgálatot végző Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hidak és Szerkezetek Tanszéke július 30-án végzett egy próbaterhelést, amelynek az adatai alapján az 1990-ben átadott Deák Ferenc (Hárosi) Duna-hídon, a Csepel-szigeti ártéri hídszerkezet 8. számú támaszánál további beavatkozás vált szükségessé.

Ez a munka augusztus 26-ára elkészül. A munkálatok elvégzése után a Csepel-szigeti ártéri hídon ismételt, a júliusit kiegészítő próbaterhelést tartanak a szakemberek, augusztus 27-én reggel. A NIF jelezte, hogy sikeres mérési eredmények esetén, várhatóan augusztus 28-30. között alakíthatja ki a Magyar Közút NZrt. a mindkét hídon a három-három forgalmi sávos forgalmi rendet a 6. számú főúti csomópont teljes értékű megnyitásával együtt.

- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

A terelés kialakítása a tervek szerint az iskolakezdésre elkészül, ezzel jelentősen javítva a térségi közlekedés feltételeit. A tervezett forgalmi rend lehetővé teszi majd, hogy a szakemberek az első ütemű vizsgálatok során szükségessé vált további átfogó vizsgálatokat biztonságban, a közúti forgalom legkisebb zavarása mellett tudják elvégezni.

A mérések szeptember közepe és október vége között, vasárnap kora délelőtti időszakban történnek majd. A vizsgálatsorozat után határozható meg az a végleges műszaki tartalom, amellyel a műtárgy további 30 éves biztonságos működését biztosítani tudják.

A NIF az üzemeltető Magyar Közúttal és kivitelezővel együttműködve a híd állapotát a közlekedők biztonsága érdekében fokozottan ellenőrzik.


MEGOSZTOM:

Érdekelhet2020-08-26 Facebook

Még a héten eldől az ideiglenes kerékpársávok sorsa

Még a héten döntenek az ideiglenes kerékpársávok sorsáról a Fővárosi Önkormányzatnál -...

Nézettségünk: 2020. 2. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT:

Társ-oldalaink