SOS Mobilgumis
IDŐPONTFOGLALÁS GUMISZERELÉSRE:
+3670-88-585-88
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Velünk tartasz?


Indul a retró vonat, ne maradj le – Autósmozi nyílik Budapesten az Árkád tetején

Indul a retró vonat, ne maradj le – Autósmozi nyílik Budapesten az Árkád tetején

2020-05-26 Facebook
- hirdetés -

A koronavírus-járvány miatt a mozik is bezárni kényszerültek, az autósmozik népszerűsége pedig egyre több országban terjed. Budapest sem maradt ki a sorból, ugyanis hamarosan megnyit a PANAM autósmozi Budapesten, az Árkád tetőparkolójában.

A szervezők száz autónyi férőhelyet, érintésmentes fizettetést és beléptetést ígérnek. A jegyeket nem főre, hanem autóra lehet megváltani a mozi honlapján 5500 forintért. A mozizáshoz elengedhetetlen üdítőt és rágcsálnivalót, pedig görkoris felszolgálók viszik majd az autókhoz, ezzel is fokozva az igazi retró érzést.

A kínálatban évtizedes klasszikusok és újabb filmek egyaránt helyet kapnak, az első vetítési napon például egyből nem kisebb címet, mint a Harcosok klubját vetítik majd, de lesz a Rocky, a Truman Show, A nyolcadik utas: a Halál, és a Csillag születik is.

A vetítések este 9-kor kezdődnek majd egy tízszer hat méteres LED-falon, a hangot pedig minden néző a saját autója FM rádióján hallgathatja majd, a technikai hátteret a Visualpower Kft. szolgáltatja.

- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

A kényszer szülte az ötletet, mivel szerettük volna, hogy meglegyen a biztonságos szórakozás lehetősége ebben az időszakban is. Emellett a nosztalgikus moziélményt is visszahozzuk, aki volt már autósmoziban, az ismeri ezt a különleges hangulatot. Igyekszünk hosszútávon stabilan fenntartani az autósmozit, és lehetőség szerint vidéken is bővülnénk– nyilatkozta Rácz László projektmenedzser.

A tavalyi évben egyébként már találkozhattunk a bevásárlóközpont tetején autósmozival, aki pedig lemaradt volna annak idén lehetősége nyílik ellátogatni és átélni ezt az élményt.

Forrás: 24.hu


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Érdekelhet2020-11-05 Facebook

Magazinműsor-riport: Büntetőfékezés és egy ítélet volt a téma a Kékfényben – VIDEÓ

A büntetőfékezéssel - ami sajnos mindenki által ismert fogalommá vált hazánkban -...

Nézettségünk: 2020. 3. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: