TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Íme a 20 legmegbízhatóbb városi kis autó jelenleg

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Honda Jazz, Mazda2, VW Polo – a kategória eminensei használtan is.

A német DEKRA – autóműszaki vizsga és szerviz csoportja – évről-évre összeállítja mintegy 15 millió gépkocsi műszaki állapotát vizsgálva megbízhatósági listáit. Az idei anyag már 10. éve jelenik meg és mára már 500 modellt tartalmaz.

Minden, a listára felkerült autóból legalább 1000 darabot vizsgáltak és nem életkor, hanem futásteljesítmény alapján  – 0-tól 150-ezerig km-ig, három, ötvenezer kilométerenkénti csoportba sorolva – őket. Az összesített eredmény ezek átlaga. Az szervezet egy úgynevezett DEKRA Mängel Index (DFI) mutatót használ, amelyben a 100-as indexű volna a tökéletes modell, amely releváns hibák nélküli. (Pl. a 2008 utáni Honda Jazz esetében a vizsgált autók 74 százaléka ilyen.)

A felmérésben csak az autó és az autósok biztonságára vonatkozó hibákat – futómű/kormányzás, motor/környezetvédelem, karosszéria, fék, elektromos berendezések – számították be. A tipikus hibák előfordulását vizsgálják, mint például a kipufogórendszer rozsdásodása, vagy a felfüggesztés lazulása, amelyek a jármű élettartamát és tartósságát hivatottak értelmezhetően és összevethetően jellemezni.

Az összesített adatok alapján a legjobb kompakt. Az évjárat itt nem konkrét évet jelöl, hanem az említett típust ekkor kezdték gyártani.

© Dekra

 

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás Live Videós tesztelés, bemutatás

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

 

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Garázs csoportunk

Íme a 20 legmegbízhatóbb városi kis autó jelenleg

Vélemény, hozzászólás?