Hirdetés

Hírek
Imádta a száguldást az isaszegi baleset egyik sofőrje! A vétlen sofőr belehalt sérüléseibe
Imádta a száguldást az isaszegi baleset egyik sofőrje! A vétlen sofőr belehalt sérüléseibe
Hirdetés

Mint azt korábban megírtuk a felismerhetetlenségig roncsolódott két autó egy isaszegi balesetben. A kocsik úgy gyűrődtek össze a hatalmas erőktől, mintha papírdobozok lennének. Az ütközéstől B. Gabriella (†54) azonnal az életét vesztette. A másik autó sofőrje, B. R. állítólag jóval gyorsabban hajtott a megengedettnél.

Úgy tudjuk, a férfi előzés közben áttért a szemközti sávba, ahol Gabriella közeledett, szabályosan- olvasható a Blikk.hu oldalán.

– A férfi egy ismert figurája a városnak, nem nagyon találnak itt olyan embert, aki ne tudná, kiről van szó. A barátaival majdnem minden hét végén itt száguldoznak, az emberek rettegnek, hogy mikor ütnek el valakit – árulta el egy helyi férfi.

B. R. nem is igazán titkolja, hogy szereti a sebességet, a szabályok pedig egyáltalán nem érdeklik. Közösségi oldalára több olyan videót is feltöltött, amelyen vezetés közben telefonál, vagy éppen élőben beszélget barátaival, egyik kezével a kormányt fogja, a másikkal pedig a készüléket. Az egyik posztjában azon nevetnek az ismerősével, aki a volán mögött ül, hogy mennyire berúgtak.

– R. szerencsére már aránylag jól van, nem esett komolyabb baja. Nem szabad elhinni a róla szóló pletykákat, az emberek irigyek, mert jó melója van, amiből rendesen megél. Kocsikkal foglalkozik, szerintem sokkal jobban vezet, mint egy átlagember – vette védelmébe R.-t egyik ismerőse.

B. Gabriella a baleset előtt egy töltőállomáson tankolt, majd kifordult a főútra, ahol belecsapódott B. R. autója.

– Gabit mindenki szerette, mert akin csak tudott, segített. Nemrégiben költözött a településre, négy kutyája is volt. Nagy állatvédő, a sajátjai mellett voltak befogadott uszkárjai is. Nagyon sajnálja az egész település, hogy ilyen szörnyűség történt vele – sírta el magát Ferenc, aki szintén a településen lakik.

Gabriellával a baleset idején ott volt két kutya is. Az egyik állat annyira megijedt, hogy elrohant, azóta is hiába keresik.

A közösség segítségét kéri az Uszkàrokèrt Állat és Természetvédelmi Egyesület

Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/krimi/videora-vette-szaguldozasait-az-isaszegi-amokfuto-frontalis-utkozes/hk1gfh4?fbclid=IwAR3i3sEI-tUcOeR65lnKr0ob5ZoMAzbMTgWy_Y3ekOm75L-7_bbXn_k4OAM

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés