VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Imádta a száguldást az isaszegi baleset egyik sofőrje! A vétlen sofőr belehalt sérüléseibe


SOS Mobilgumis
SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Mint azt korábban megírtuk a felismerhetetlenségig roncsolódott két autó egy isaszegi balesetben. A kocsik úgy gyűrődtek össze a hatalmas erőktől, mintha papírdobozok lennének. Az ütközéstől B. Gabriella (†54) azonnal az életét vesztette. A másik autó sofőrje, B. R. állítólag jóval gyorsabban hajtott a megengedettnél.

Úgy tudjuk, a férfi előzés közben áttért a szemközti sávba, ahol Gabriella közeledett, szabályosan- olvasható a Blikk.hu oldalán.

– A férfi egy ismert figurája a városnak, nem nagyon találnak itt olyan embert, aki ne tudná, kiről van szó. A barátaival majdnem minden hét végén itt száguldoznak, az emberek rettegnek, hogy mikor ütnek el valakit – árulta el egy helyi férfi.

B. R. nem is igazán titkolja, hogy szereti a sebességet, a szabályok pedig egyáltalán nem érdeklik. Közösségi oldalára több olyan videót is feltöltött, amelyen vezetés közben telefonál, vagy éppen élőben beszélget barátaival, egyik kezével a kormányt fogja, a másikkal pedig a készüléket. Az egyik posztjában azon nevetnek az ismerősével, aki a volán mögött ül, hogy mennyire berúgtak.

– R. szerencsére már aránylag jól van, nem esett komolyabb baja. Nem szabad elhinni a róla szóló pletykákat, az emberek irigyek, mert jó melója van, amiből rendesen megél. Kocsikkal foglalkozik, szerintem sokkal jobban vezet, mint egy átlagember – vette védelmébe R.-t egyik ismerőse.

B. Gabriella a baleset előtt egy töltőállomáson tankolt, majd kifordult a főútra, ahol belecsapódott B. R. autója.

– Gabit mindenki szerette, mert akin csak tudott, segített. Nemrégiben költözött a településre, négy kutyája is volt. Nagy állatvédő, a sajátjai mellett voltak befogadott uszkárjai is. Nagyon sajnálja az egész település, hogy ilyen szörnyűség történt vele – sírta el magát Ferenc, aki szintén a településen lakik.

Gabriellával a baleset idején ott volt két kutya is. Az egyik állat annyira megijedt, hogy elrohant, azóta is hiába keresik.

A közösség segítségét kéri az Uszkàrokèrt Állat és Természetvédelmi Egyesület

Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/krimi/videora-vette-szaguldozasait-az-isaszegi-amokfuto-frontalis-utkozes/hk1gfh4?fbclid=IwAR3i3sEI-tUcOeR65lnKr0ob5ZoMAzbMTgWy_Y3ekOm75L-7_bbXn_k4OAM

MEGOSZTOM:

Ne kockáztass, vegyél kamerát itt:

hirdetés

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Tetszik oldalunk?

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek