Hirdetés

Hírek
Ilyen, ha 200 km/h-val falnak csapódik a Mikulás – videó
Ilyen, ha 200 km/h-val falnak csapódik a Mikulás – videó
Hirdetés

A törésteszteket végző Dynamic Test Center munkatársai már elkészítették a karácsonyi különkiadásnak szánt videójukat, ami nemcsak látványos, de ijesztő is lett.

A svájci Dynamic Test Center AG neve sokak számára csenghet ismerősen. A privát cég a berni egyetemmel közösen végez törésteszteket az autókon, ahol a különböző aktív és passzív biztonsági rendszereket monitorozzák. A csapat azonban a szokásos töréstesztek mellett igen extrém szimulációkra is képes, például arra, hogy mi történik, ha egy autó 200 km/h-val ütközik neki egy másiknak.

A karácsony közeledtével most egy újabb videót készítettek, igaz, ezúttal nem a megszokott törésteszteket végezték el. Illetve de, csak nem a megszokott járműveken.

A kissé bizarr videóban azt mutatják meg, „hogyan ünneplik a karácsonyt” a töréstesztekre használt bábuk, valamint hogy hogyan játszanának a karácsonyra kapott játékaikkal. Egész konkrétan 200 km/h-s sebességgel csaptak a falnak:

egy Wiesmannt,
egy motoros Mikulást,
egy Barbie-autót,
egy LEGO Ferrarit,
egy kukásautót,
valamint egy mentőhelikoptert.

Az eredmény kissé ijesztő, de rendkívül hatásos lett. A Mikulás konkrétan kettészakadt és a Barbie-nak is lerepült a feje. Szóval az ünnepek alatt sem szabad elfelejteni: óvatosan a közlekedéssel.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20171201_dynamic_test_center_toresteszt_video_mikulas

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés