Hírek
Ilyen egy vérbeli autósüldözés Amerikában
Ilyen egy vérbeli autósüldözés Amerikában
Hirdetés

Nem volt egyszerű dolguk az amerikai rendőröknek azzal a két fiatallal, akik május 7-én elkötöttek egy Hyundai Elantrát, majd mindenen át elszántan menekültek a rendőrök elől. Az üldözés során többször is veszélyes helyzetbe kerültek, nem csak a fiatalok, de a rendőrök is. – szúrta ki a Totalcar.

Már a felvétel elején látni, hogy egy rendőrautó tempóval oldalba kapta a menekülő szedánt, aminek erre kinyíltak a függönylégzsákjai. Ez nem állította meg a fiatalokat és hosszas menekülés kezdődött. A rendőrök fedélzeti kameráin nincs GPS-es sebességmérő, de a kép alapján is sejteni lehet, hogy az üldözés résztvevői nem mennek lassan, közben több alkalommal is kicsúsztak, veszélyeztettek másokat.

Hirdetés

Később sikerült lerántani az Elantra hátulját, majd kibillenteni egyensúlyából, így egy másik rendőrautónak csapódva megpördült. Az autónak már alig volt ép eleme, de a fiatalok nem adták fel és tovább menekültek. Egy építés alatt lévő úton hajtottak át nagy sebességgel, alig láttak valamit a portól, majd végül egy alacsonyabb forgalmú úton érték őket utol a hatóságok.

Itt a rendőr másodikra ki tudta billenteni az autót egyensúlyából, mire az fának csapódott. Erre egy másik járőr azonnal belerongyolt és a lehetőségét is elvette annak, hogy kitolasson az Elantra.

Hirdetés

Forrás: Carscoops

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés