Hirdetés

Hírek
Ilyen egy rosszul sikerült autólopás az oroszoknál – videó
Ilyen egy rosszul sikerült autólopás az oroszoknál – videó
Hirdetés

 

A két férfi nagyon szerette volna, ha az autó sofőrje és utasa kiszállnak a kocsiból. Nem ez történt.

Vannak bizonyos országok, ahol érdemes még a szokásosnál is jobban figyelni az autónkra, mert bárhol, bármikor felbukkanhatnak a tolvajok. Ilyen hely például Brazília, ahol egy benzinkútnál is simán elvehetik tőlünk a kocsit, de említhetnénk akár Dél-Afrikát is, ahol a klasszikus módszer szerint dolgoznak: megállnak a kocsi előtt egy másik autóval, majd abból kiszállva veszik el a sofőrtől az autót. Úgy látszik, az oroszoknak is van saját trükkjük a lopásra, szerencsére viszont ez esetben nem jött össze a dolog. Viszont legalább a kamera felvette az egészet.

 

Hogy a kocsi miért tért le a főútról egy sáros útra, nem tudni, de az látszik, hogy nem jártak vele jól. Az úton keresztbe ugyanis egy másik autó állt, amiből a tolvajok baseball-ütővel szálltak ki. Szemmel láthatólag azt szerették volna elérni, hogy a kocsi sofőrje és utasa kiszálljon, ők azonban erre nem voltak hajlandók. Előbbi ugyanakkor folyamatosan a kamerát kocogtatta, jelezve, hogy mindent rögzít.

 

A támadók valószínűleg nem akarták, hogy a kocsinak komoly baja essen, ezért csak az ajtót próbálták meg kinyitni, ekkor viszont az autós a gázra taposott, és már tovább is állt a szorult helyzetből.

Hogy a két esetlen bűnözőt sikerült-e elkapni, azt nem tudni, de a rendőrségnek valószínűleg nem lesz nehéz dolga, hála a felvételnek.

 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170821_rablas_autolopas_autos_video
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés