Hirdetés

Hírek
Így néz ki az első sorból, ha szembe jön egy autós az autópályán – videó
Így néz ki az első sorból, ha szembe jön egy autós az autópályán – videó
Hirdetés

Éjszaka, autópálya, szemből érkező jármű. Minden volt, ami egy autós legrosszabb álmában előjöhet.

A balesetveszélyes helyzetek egy részénél csak azon múlik, lesz-e csattanás a dologból, hogy az autó sofőrjének milyenek a reflexei, és mennyire van szerencséje. Sajnos azonban a legtöbb ilyet nem lehet elkerülni, olyan gyorsan történnek az események.

Ezek közül is az egyik legváratlanabb helyzet, ha ott jön szembe egy autó, ahol arra a legkevésbé sem számít az ember. Ilyen például az autópálya, ahol sajnos gyakran előfordul, hogy valaki elnézi a lehajtót, és rossz irányból próbál felmenni a sztrádára. Van, amikor ezt sikerült megakadályozni, ha azonban már a pályán van, szinte biztos, hogy balesetet fog okozni.

Az alábbi videóban is ezt láthatjuk, sajnos egy dupla csavarral megspékelve. A baleset ugyanis éjszaka történt (az amerikai Utah-ban található I-215-ös úton), ráadásul a sofőr előtt haladó autós is csak az utolsó pillanatban vette észre a közeledő járművet, így mire kitért, szinte már a kamerás autójánál volt a kocsi. Szerencsére még ő is el tudta rántani a kormányt, így a frontális ütközés helyett csak oldalról szállt bele a szemből érkező, de ez is elég volt ahhoz, hogy a másik sávba átpördülve további autók törjenek össze.

Hirdetnél itt??? Katt ide!

Hirdetés

Hirdetnél itt??? Katt ide!

A rendőrök a balesetet okozó autót az út szélén hagyva találták meg, a sofőr elmenekült a helyszínről. Nem csoda, a járműben ugyanis kábítószert is találtak. A kocsi tulajdonosa a Fox 13-nak úgy nyilatkozott, az autót egy barátja kérte tőle kölcsön egy óra hosszára.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170616_autopalya_baleset_video

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés