Hirdetés
Dashcam
Így kell összetörni indokolatlanul egy 6-os Mazdát és két másik vétlen autóst – VIDEÓ
Így kell összetörni indokolatlanul egy 6-os Mazdát és két másik vétlen autóst – VIDEÓ
Hirdetés

Olvasónktól kaptuk a hátsó fedélzeti kamerája által rögzített felvételt.

Elárulhatjuk, hogy ehhez foghatóan értelmetlen balesetről még nem igen kaptunk videót.

A 15. kerületben járunk, a Szentmihályi úton. Olvasónk a kamerás autóval az M3-as felé kanyarodó sávban áll, a zöld jelzésre várva. Előtte is ugyanígy tesz egy másik jármű sofőrje.

Ekkor érkezik az M3 kivezetőről, Szentmihályi útra jobbra kanyarodó Mazda 6, ami rögtön a kanyarodósávba fordul. Az autó mozgásából feltételezhetően a sofőr még gázt is adott, annak ellenére, hogy teljesen egyértelműen állt a sor a sávban. Elsőre nem is akartuk elhinni, hog ez tényleg megtörténik.

Elég nagy sebességgel a kamerás autóba belerohan a Mazda, ami sajnos az előtte lévő másik autóba emiatt belehajt. Tehát a Mazda sofőrja a sajátján kívül még két autót tört össze.

Szentmihályi úton a belső M3 bevezető sávnál álltam a piros lámpánál, mikor egy Mazda hátulról szinte fékezés nélkül belémcsapódott. Az utolsó egy két méteren fékezet, de ez is elég volt arra, hogy használhatattlanra törje a kocsimat. Rátolt az elöttemlévőre is. A biztosító meg nem fizet annyit hogy egy másik autót tudjak venni. Mint kiderült, az illetőnek nem ez volt az első ilyen esete. Azóta csak az időm megy az ügyintézéssel a méreg szétvet, hogy 2,5 éves, 23ekm-es Sanderom megy a levesbe.

Azóta nincs autóm és fogadjam el, hogy a frissen szervizelt, új abroncs szettel igazából mindennel buktam az egészet, mert neki sietnie kellett. Állítása szerint egy szabálytalan teherautót próbált kikerülni, ami láthatóan nem igaz. Esélyes, hogy telefonozott…

– írta meg olvasónk a szomorú történetet.

Hirdetés

Tags :

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája