Hirdetés

Hírek
Így csaptak le a rendőrök az autófosztogatóra – videó
Így csaptak le a rendőrök az autófosztogatóra – videó
Hirdetés

Elektromos blokkolót használhattak a lopásokhoz, mindent vittek, ami értékes volt és mozdítható.

Jelenleg is nyomoz a rendőrség T. László 37 éves és F. Róbert 39 éves budapesti lakosokkal szemben lopás bűntett miatt, valamint egy 44 éves jordán állampolgárral szemben orgazdaság bűntett miatt.

A nyomozás adatai szerint a két budapesti férfi 2015. szeptember 17-e és 2017. január 31-e között Budapest V. kerületében három autót nyitott ki egy elektronikus „blokkoló” eszköz segítségével. Az elkövetők a gépjárművekből pénztárcát, táblagépet, kamerát, fényképezőgépet és műszaki cikkeket loptak, amelyeket később a jordán férfinak eladtak.

Egy térfigyelő kamera rögzítette a 2017. január 31-ei bűncselekményt, amely alapján a belvárosi rendőrök beazonosították T. Lászlót, majd 2017. február 28-án 10 órakor a kispesti lakásán elfogták. A rendőrök a házkutatáskor megtalálták a bűncselekmény elkövetésénél használt „blokkoló” eszközt, valamint több üres laptoptáskát is lefoglaltak.

A nyomozók F. Róbertet 2017. március 1-jén 12 óra körül józsefvárosi lakásán, a jordán férfit aznap délután a Budapest VIII., Víg utcában elfogták. A rendőrök a három férfit előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170303_trukkos_autofosztogatas

 


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés