Hirdetés
Hírek
Igazoltatni akarták a kamionost, de végül az életét mentették meg a rendőrök
Igazoltatni akarták a kamionost, de végül az életét mentették meg a rendőrök
Hirdetés

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai 2022. július 22-én közúti ellenőrzést hajtottak végre az 3-as számú főúton. A járőrök 17 óra 5 perckor Nyékládháza és Emőd közötti útszakaszon két egymásután közlekedő tehergépkocsira figyeltek fel, amelyeknek vezetői telefonáltak. A rendőrök megállították a járműveket, hogy ellenőrzés alá vonják a sofőröket.

Az intézkedés során világossá vált, hogy az egyik sofőrt menetközben megcsípte egy méh, és allergiás reakciók jelentkeztek nála. Az apa, aki elől ment telefonon próbálta meg az úton tartani a fiát.

A rendőrök azonnal a szolgálati gépjárműbe ültették a fiatalembert, majd megkülönböztető jelzéssel Nyékládházára vitték az egyre hevesebb allergiás tüneteket mutató férfit. Az orvosi rendelőben az ellenszer beadását követően a sofőr jobban lett, majd a rendőrök visszavitték az édesapjához, aki a rendőröknek megköszönte, hogy megmentették a fia életét.

Hirdetés

Részlet a rendőri jelentésből: „A két személy által elkövetett szabálysértés miatt az ügy körülményeire való tekintettel sem helyszínbírságot, sem szabálysértési feljelentést nem teszek”.

Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája