Húszan sérültek meg és egy ember meghalt a tegnapi tömegszerencsétlenségben

Húszan sérültek meg és egy ember meghalt a tegnapi tömegszerencsétlenségben

2021-06-19 Facebook
Hirdetés

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. június 18-án a 81-es számú főút 63. kilométerszelvényében, Mezőörs térségében.

Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy Volán autóbusz és egy kisteherautó ütközött frontálisan. Az ütközés következtében a kisteherautó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A buszon 30-an utaztak, közülük nyolcan sérültek meg az elsődleges adatok szerint, őket a mentők kórházba vitték.

Fotó: police.hu

A szemle adatai szerint egy 59 éves petőházi férfi közlekedett teherautójával Kisbér felől Győr irányába, amikor – eddig tisztázatlan okok miatt – elsőként érintőlegesen ütközött egy szemből érkező Renault típusú személyautóval, majd pedig frontálisan nekiütközött a Renault mögött haladó Volán autóbusznak.

A balesetben az 59 éves sofőr a helyszínen életét vesztette. A buszon 30-an utaztak, közülük 20-an sérültek meg. A sérültek egy részét a mentők a helyszínen ellátták, többeket azonban kórházba vittek.

Fotó: police.hu

A Győri Rendőrkapitányság tömegszerencsétlenséget okozó közúti baleset gondatlan okozása miatt indított eljárásban vizsgálja az ütközés körülményeit.

Hirdetés

Fotó: Police.hu

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatóink

hirdetés


hirdetés