hirdetés

Velünk tartasz?
Holnap dugóra számíthatsz az M0-ás két szakaszán is

Holnap dugóra számíthatsz az M0-ás két szakaszán is

2021-02-14 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz az m0-s autóúton és az m0-m1 csomópontban

Burkolatjavítási munkálatokat végeznek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán a Ráckevei Duna-ági hídon 2021. február 15-én, hétfőn.

Ezzel egyidőben burkolatjavítást végeznek az M1-es autópálya Hegyeshalom-Győr felől érkező és az M0-ás autóútra vezető csomóponti ágán is. A munkálatok ideje alatt sávlezárásra és sebességkorlátozásra kell számítani.

Az M0-ás autóút déli szektorában a 22-es kilométerszelvényben zajló munkálatokat a reggeli órákban a jelenleg is lezárt külső sávon kezdik el a szakemberek, majd a forgalom mérséklődése után a középső sávon is folytatják a munkát. Ez idő alatt egy sávon haladhat majd a forgalom sebességkorlátozás mellett.

hirdetés

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba.

Továbbá a szakemberek felhívják a figyelmet, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek.

A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Borítókép: Illusztráció / Fotó: Csikós Gábor


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK