Hirdetés

Hírek
Hiába a balesetek: Három óra alatt 127 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon
Hiába a balesetek: Három óra alatt 127 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon
Hirdetés

Az angyalföldi rendőrök 2024. január 7-én sebességmérést hajtottak végre az Árpád hídon. A 19 és 22 óra között tartó akcióban 127 jármű sebességtúllépését rögzítették.

A csúcstartó a megengedett 70 helyett 130 km/órával közlekedett. A jármű vezetőjét 78 ezer forint közigazgatási bírsággal sújtotta a hatóság.

Hirdetés

A BRFK XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai 2024 első hetében az Üllői és a Ferihegyi repülőtérre vezető úton tartottak sebesség-ellenőrzést, ahol összesen 235 gyorshajtót mértek be.

A megengedett legnagyobb, 50 km/órás sebességet 52-vel átlépő, vagyis 102 km/órával közlekedő gépjármű vezetője 6 közúti közlekedési előéleti pontot és 117 ezer forint közigazgatási bírságot tudhat magáénak.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ:

Elképesztő sebességgel száguldott át egy autós az Árpád hídon tegnap este – VIDEÓ

A Ferihegyi repülőtérre vezető úton70 km/h-s sebességet 62-vel átlépő, vagyis 132 km/h-val közlekedő gépjármű vezetője szintén 6 közúti közlekedési előéleti pontot és 117 ezer forint közigazgatási bírságot szerzett.

A közlekedési balesetek számának csökkentése érdekében a Budapesti Rendőr-főkapitányság a jövőben is szervez hasonló ellenőrzéseket. – közölte a police.hu


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés